U Timişoara tinde să încheie socotelile în două jocuri: 3:0

Prima fază din play-off-ul ligii secunde de volei masculin echivalează pentru secund clasata Universitatea Timişoara cu un facil duel cu antepenultima în seria vestică, CSM Câmpia Turzii, de care elevii profesorului Sorin Grădinaru au dispus astăzi fără comentarii, cu 3:0 (:8, :10, :12), în doar 46 de minute. Şi nici returul de sîmbăta viitoare, dintr-un oraş actualmente şi mai greu încercat, nu poate fi mult mai dificil pentru galben-albaştri, care tind să acceadă în faza secundă fără a mai apela la un al treilea joc.

Astăzi la amiază, într-un meci fără istoric, în sala Universităţii, favorita din Timişoara s-a impus foarte clar, în componenţa Unguraş (Mirea), Schiesz (Stănoiu), Balint, Grama (Dincă), Bălulescu, Flonta (Reitmayer), Toma – libero.

Universitatea are prima şansă şi în revanşa din judeţul Cluj, o aşteptată calificare cu 2-0 echivalînd cu un al doilea duel în play-off după sistemul două victorii din 3 jocuri, începînd cu partida programată tot pe teren propriu în 13 aprilie, cu cîştigătoarea disputei CS Chimszed Cluj Napoca – CNMB Vartex Râmnicu Vâlcea, între locurile 3 şi 6 la finele returului.

Dacă se vor impune şi în faza secundă, timişorenii vor ajunge pentru a nu ştim cîta oară consecutiv în evoluţiile lor din liga secundă la barajul de promovare în Divizia A1, elita masculină. Clubul universitar nu are însă ca obiectiv accederea în prima ligă, ceea ce era însă îndeplinit de echipa galben-albaştrilor, în 2011, în pofida strategiei şi pe undeva a dorinţelor diriguitorilor grupării.

* La fel de lesne s-a descurcat şi liderul LPS Bihorul Oradea, 3:0 la Banatul Caransebeş, în primul joc al fazei I din play-off, disputat ieri în Caraş-Severin. Revanşa are loc astăzi, în aceeaşi sală.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 9

 


Ultimele articole din categoria Volei: