Universităţii Timişoara îi ia sub o oră să o torpileze pe Torpi

Cu atenţie şi seriozitate, Universitatea Timişoara şi-a făcut uşor jocul în devans din antepenultima etapă a returului ligii a doua de volei băieţi, disputat azi de la ora 11,30 în sala Universităţii, trecînd în 55 de minute de codaşa fără victorie CS Avântul Torpi MS Târgu Mureş.

Elevii pregătiţi de profesorul Sorin Grădinaru au înregistrat cea de-a 12-a victorie stagională din 13 meciuri, trecînd de oaspeţii mureşeni cu 3:0 (25:8, 25:16, 25:13), în formula de start Craia, Schiesz, Balint, Grama, Bălulescu, Ungureanu şi Toma libero, cărora li s-au adăugat pe parcurs Unguraş, Stănoiu, Flonta, Reitmayer şi Dincă.

Jocul cu lanterna roşie avînd 12 înfrîngeri în cont, după ce în urmă cu două sezoane încă evolua în elita Divizia A1, a constituit un bun prilej pentru ca antrenorul Grădinaru să apeleze la schimbări încă din setul doi.

Acest meci ar fi trebuit să aibă loc de fapt peste două săptămîni, însă, la cererea mureşenilor, a fost devansat în week-end-ul acestei runde a 14-a, care programa jocul CS Universitatea – CNE LAPI Dej, amânat de ieri pentru vineri 22 februarie, la cererea solicitarea grupării ardelene.

Cert este că timişorenii ar fi fost pregătiţi să evolueze şi în două meciuri la rînd, sîmbăta şi duminică, cu dejenii respectiv CS Avântul Torpi MS.

Astfel, CS U mai are 3 meciuri de jucat înaintea fazelor play-off ale seriei vestice în liga secundă, şi anume sîmbătă la Râmnicu Vâlcea, cu CNMB Vartex, acasă cu dejenii, respectiv la Cluj, cu Chimszed, în 2 martie.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = sase

 


Ultimele articole din categoria Volei: