Uglesa Segrt, nou antrenor secund la CSM Lugoj

CSM Lugoj, prim-divizionara de volei feminin clasată pe locul 8 în Divizia A1 2014/15, a semnat în aceste zile primul contract pentru viitorul sezon competiţional, achiziţia fiind la nivelul băncii tehnice. Proaspăt medaliat cu argint în Campionatul Naţional de Junioare I, Uglesa Segrt a fost investit ca antrenor secund al echipei de senioare, mână dreaptă pentru Valerijan Luka.

Tehnician sârb, Uglesa Segrt a mai antrenat în România la CSU Medicina Tg Mureş şi Volei Alba Blaj, la ultima formaţie fiind secundul lui Branko Gajic şi Darko Zakoc. Tânărul antrenor s-a clasat pe locul secund cu CSȘ Blaj în Divizia Juniori de volei feminin, după un ultim act pierdut cu 0:3 cu CS Dinamo Romprest în turneul final, pe 24 mai.

În țara natală, Segrt a pregătit, din postura de antrenor principal, echipele OK Klek şi Vojvodina Novi Sad. Tehnicianul de 33 de ani a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia lugojeană, urmând să se ocupe şi de partea de statistică a jocurilor, element obligatoriu introdus de Federaţia Română de Volei din sezonul viitor.

Antrenor secund al lugojencelor în ediția recent încheiată a fost tânărul Vlad Stănoiu, care evolua în prealabil la secund-divizionara masculină CS Universitatea Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = patruzeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Volei: