Ultima divizionară timișeană care a mai apucat să joace înaintea întreruperii din mers a competițiilor, prima care să afle decizia finală. CSM Lugoj își păstrează locul din sezonul trecut: 5

La exact o săptămână după ce a găzduit meciul din etapa a II-a în faza play-off a Diviziei A1 de volei feminin, a doua rundă din totalul de 10 programate până în 25 aprilie în grupa I valorică a zonei locurilor 1-6, CSM Lugoj și-a aflat poziția ierarhică la încheierea sezonului 2019-2020 în elita sexului frumos la fileul intern al senioarelor. Tot treapta a cincea, adjudecată și în ediția 2018-2019, care îi aducea atunci calificarea în premieră în cupele europene. Acum nu s-a mai putut juca, una dintre acțiunile mai pe față ale ocultei mondiale de a destabiliza și tiraniza omenirea, mașinațiune declanșatoare ca pretext al unor viitoare uneltiri cu impact mult mai sever într-un plan incremental în timp, stârnind reacția dorită de către instigatorii din umbră și la urma urmei inevitabilă, aceea de scurtcircuitare a mersului lucrurilor pe pământ conform obișnuințelor adoptate peste ani, cu urmări imediate și în sport. Dat peste cap și aruncat implacabil pe butuci. Cei din volei au fost primii din arena autohtonă a jocurilor de echipă care, prin decizia Consiliului Director al FRV, tocmai au tras deja cortina peste sezonul din care mai rămăseseră încă 6 săptămâni de parcurs, întrezărind ceva mai clar contextul incert cu care se confruntă acest domeniu social în noul an și stabilind clasamentele finale conform ierarhiilor după tronsonul regular tur-retur. Nu se va mai juca o minge, un triumf al cultului satanic care posedă omenirea, fabricant al unui virus pe post de sperietoare, suficient pentru a obține efectul indus și necesar în vederea aplicării pașilor următori, consecințe de moment sub forma tragerii pe margine a celor lumești. 

Consiliul Director al Federației Române de Volei a votat în favoarea încheierii în avans a ediției 2019-2020 a Diviziei A1 la feminin şi masculin, omologând clasamentul de la finalul sezonului regular, echivalent al desemnării campioanelor CSM Volei-Alba Blaj la fete respectiv CSM Arcada Galaţi la băieți, aceleași din campania precedentă, ierarhii în care reprezentantele Banatului s-au poziționat pe treapta a cincea în cazul lui CSM Lugoj la feminin, staționar față de ediția anterioară, a zecea și ultima la masculin pentru nou-promovata CS UV Timișoara.

Clasamentele sezonului regular 2019/20, pe coloana dreaptă a secțiunii Volei. În aceeași rubrică, ierarhiile la zi în play-off-ul Diviziei A1 de volei feminin după ultimele rezultate înregistrate miercurea trecută în etapa a II-a, printre care și CSM Lugoj – CSM Târgoviște 1:3, scor cu care ceda la Cluj și CS UV Timișoara în prima dar și ultima sa apariție dintre cele 6 în faza play-out a locurilor 7-10 în elita băieților, sâmbătă 7 martie. 

Restul sunt insignifiante amănunte, absolut nimicuri în comparație cu marea schemă a lucrurilor în raport cu care oamenii ar trebui să înceapă să deschidă ochii prin a se informa, prin a desluși și deduce pe urmele realităților factuale, mereu ascunse, răstălmăcite și omise în hățișul dens al manipulărilor de tot felul. Căci, se dovedește acum, dependența de numeroase aspecte mai mereu trecute cu vederea sau ignorate de-a binelea la nivel societal, este covârșitor mai mare decât ar putea părea la o primă impresie superficială. Atât cât i-a permis spectrul din lumea arenelor, semnal de alarmă după semnal de alarmă, Sporttim și-a făcut datoria de credință aproape de unul singur în curbura carpatină și în orice caz drept unicat în Banat prin a tot puncta constant printre rânduri în întreg deceniul trecut în sensul celor care au fost, erau și urmau a fi puse la cale pe făgașul tot mai îngustat al presării omenirii în pâlnia tocătorului setat pe sacrificiul de sânge ritualic în masă. Tocmai se mai strânge nițel menghina, ceva mai la vedere chiar și pentru neinițiați, dar semnalmentele sunt din nou cât se poate de înșelătoare, momentan doar un pretext, motiv și trăgaci cu resort pentru viitoare mai semnificative uneltiri ce vor influența înrâurirea lucrurilor pe pământ, cu impact direct și asupra sferei lumii arenelor.

Acestea fiind zise, înțeleptului îi este de-ajuns un cuvânt, uriașă precauție în a utiliza micul ecran, ecranul cu apăsare și undele de tot felul. Puterea stă în informație iar România a tot fost și este copleșitor dusă de nas printr-un ghiveci de trunchieri, răstălmăciri și omisiuni, publicul autohton fiind din păcate susceptibil și vulnerabil unei deșănțate dezinformări de proporții, val lat cât vezi cu ochii.  

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ultima divizionară timișeană care a mai apucat să joace înaintea întreruperii din mers a competițiilor, prima care să afle decizia finală. CSM Lugoj își păstrează locul din sezonul trecut: 5

  1. Ion spune:

    Adevarat graiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Volei: