VIDEOx2. Brazilienii înving în King of the Court pe nisipul de la Rio

Prima reuniune internațională la fileul sud-american din circuitul King of the Court a avut loc pe nisipul plajei Niteroi din regiunea metropolei braziliene Rio de Janeiro, iar această a treia etapă din totalul celor patru ale ediției 2022 în „Crown Series”, după cele de la Hamburg și Utrecht, a fost adjudecată de formații din Brazilia. Fotografii, detalii și clipuri video.

sursa foto: King of the Court 2022 – for editorial use only

Brazilienii au fost cei mai numeroși în fazele finale ale întrecerii masculine, cu perechile Bruno – Moisés, Gustavo Carvalhaes (Guto) – Saymon Barbosa Santos respectiv Arthur Mariano – Adrielson Emanuel, având însă de furcă în compania oaspeților din Chile, prin verișorii Esteban și Marco Grimalt, dar și din Uruguay, Hans Hannibal și Marco Cairús. Eliminați totuși în turul I, după care Bruno – Moisés au ieșit din cursă în cel de-al doilea, astfel încât la medalii au jucat Guto – Saymon, Esteban și Marco Grimalt respectiv echipa Arthur – Adrielson. 

Care formație a început actul final cu 4 puncte adjudecate la rând, însă Guto și Saymon și-au îmbunătățit jocul defensiv și au contraatacat pe măsură, obținând și cel de-al 15-lea punct, final, iar totodată triumful în premieră drept ”Kings of Brazil”. Verișorii Grimalt au luat argintul iar ”bronzul” a rămas lui Arthur și Adrielson.

La feminin, Taiana Lima și Hegeile Almeida Dos Santos au alcătuit echipa cea mai impresionantă în primele două tururi ale fazei finale, Andressa – Victória și formația argentiniană Fernanda Pereyra – Cecilia Peralta fiind eliminate.

Taiana și Hegeile câștigau și turul Braziliei duminica trecută pe Praia de Icaraí, fiind așadar în formă și detașându-se la 12 puncte, astfel încât olandezele și formația Carol Horta – Tory s-au limitat la disputa pentru argint. Cu două minute rămase de jucat, Hegeile a asigurat victoria favoritelor, Taiana Lima și Hegeleie Almeida dos Santos devenind în premieră ”Queens of Niterói” la Rio de Janeiro.

Fotografii, componența podiumurilor + VIDEOx2.

Masculin

Feminin

1| Gustavo Carvalhaes (BRA) & Saymon Barbosa Santos (BRA)

1| Taiana Lima (BRA) & Hegeile Almeida Dos Santos (BRA)

2| Esteban & Marco Grimalt (CHI)

2| Emma Piersma (OLANDA) & Wies Bekhuis (OLANDA)

3| Arthur Mariano (BRA) & Adrielson Emanuel (BRA)

3| Carolina Horta (BRA) & Tory Paranaguá (BRA)

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: