VIDEOx2. King of the Court Hamburg 2022

Seria mondială a sezonului 2022 în circuitul la fileu ”King of the Court” a fost inaugurată în centrul Hamburgului, pe Heiligengeistfeld, cu primul dintre cele 5 turnee programate pe 4 continente într-un format inovator în voleiul de plajă, propunând totodată premii totale de o jumătate de milion de dolari. Lansarea, pe Active City Arena, unde olandezul Robert Meeuwsen și neamțul Clemens Wickler s-au impus șnur de la prima apariție și până în finală, olandezele Pleun Ypma și Emi van Driel jucând cu aplomb și devenind ”regine” ale reuniunii de debut în King of the Court 2022. Imagini, ocupanții podiumurilor și rezumate video.

Sursa foto: King of the Court Hamburg

La feminin, olandezele Pleun Ypma și Emi van Driel au fost nevoite să treacă prin play-off pentru a prinde un loc în semifinale, fiind apoi de neoprit, încoronate ”regine ale curții”.

În fața unor perechi finaliste din Franța, SUA, Canada și Noua Zeelandă, iar tocmai neo-zeelandezele la debutShauna Polley și Alice Zeimann au obținut locul secund, cel de-al treilea pe podium fiind adjudecat de gemenele canadiene Megan și Nicole McNamara, care au avut de jucat cele mai multe meciuri.

Mai clar a fost la masculin, neamțul Clemens Wickler și Robert Meeuwsen din Olanda dominând întrecerea da capo al fine, victorioși și în finala cu perechea estoniană. Iar alți olandezi au completat podiumul, și anume partenerul de regularitate al lui Meeuwsen, Alexander Brouwer, și compatriotul său Ruben Penninga. 

În afara podiumului, deținătorii la zi ai titlului” Kings of Doha” din iarnă dar și laureații din 2018 de la Utrecht, Adrian Gavira și Alejandro Huerta.

Fotografiile, podiumurile și rezumatele video 

Podium – Masculin Podium – Feminin
1. Clemens Wickler (Germania) și Robert Meeuwsen (Olanda) 1. Pleun Ypma și Emi van Driel (Olanda)
2. Mart Tiisaar & Kusti Nõlvak (Estonia) 2. Shauna Polley & Alice Zeimann (Noua Zeelandă)
3. Alexander Brouwer & Ruben Penninga (Olanda) 3. Megan McNamara & Nicole McNamara (Canada)

Rezumatul video (1) al întrecerii masculine

Rezumatul video (2) al întrecerii feminine

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = doisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: