Voleibaliștii de la CSU Politehnica, și în continuare punctaj maxim

CS Universitar Politehnica Timișoara s-a impus în nici o oră de joc contra băimărenilor, în penultima etapă a turului seriei vestice în liga secundă de volei masculin, obținând a cincea victorie la zero din 6 apariții și menținând procentajul maxim de puncte în ierarhie.

 

 

CSU ”Poli” a câștigat astăzi de la ora 12 și al patrulea și ultimul meci pe teren propriu, în sala ”Universității”, din turul Diviziei A2 Vest, 3:0 (25:17, 25:18, 25:13) cu CSȘ 2 Baia Mare, după 57 de minute.

Cu excepția întâlnirii tot în sala ”Universității” cu CSU Bravol Brașov, în care voleibaliștii pregătiți de profesorul Sorin Grădinaru au cedat un set, sportivii de pe Bega au câștigat de fiecare dată cu 3:0, pricinuind astfel maramureșenilor al doilea eșec în urma căruia să nu adauge nici un punct în ierarhia diviziei vestice, ceea ce mai pățeau acasă, 1:3 cu cealaltă grupare neînvinsă, CS U Cluj. Pe care timișorenii o vor vizita sâmbăta viitoare, în derby-ul seriei, la finele primei jumătăți a sezonului regular.

Sorin Grădinaru, antrenorul timișorenilor, a spus: ”Consider că am întâlnit cel mai dificil adversar de până acum, o echipă ambițioasă, bine instruită, cu tineri care promit, iar după modul în care s-au manifestat la încălzire, mi-au creat ceva temeri în privința lor, dar băieții s-au mobilizat și am prestat un joc bun. Pot să remarc evoluția coordonatorului de joc Lucian Bădiceanu, un puști care și-a depășit condiția, mai cu seamă că rolul de coordonator este unul pretențios și de maturitate. Am trecut și peste hopul accidentării lui Schiesz, care a tras de el și merită tot respectul nostru, jucând până aproape de încheierea meciului”.

Dacă pentru timișoreni acesta a fost al patrulea meci pe teren propriu, pentru băimăreni, care veneau și ei tot după două victorii la zero, a fost a patra deplasare, în prealabil câștigând cu 3:2 la Dej și cedând cu 3:2 la Brașov, dar și impunându-se cu 3:0 la Bistrița, în precedenta ieșire.

În privința lui Florian Kaburek, fost coleg la CSȘ Bega Timișoara cu câțiva dintre cei mai tineri componenți ai divizionarei bănățenilor, dar ajuns odată cu acest nou sezon în tabăra maramureșenilor, Sorin Grădinaru a zis: ”Nu mi-a lăsat o impresie grozavă, probabil a fost și el depășit de miza partidei. Le-am creat probleme serioase cu serviciul și aici cred că s-a făcut diferența!” 

*

CS Universitar Politehnica: Bădiceanu, Schiesz (Călin), Balint (Damian), Dincă, Vîrlan, Ungureanu (Marius Roșu), Toma – libero.

Pe bancă: Bălulescu, Reitmayer.

Timișorenii sunt în fața a două deplasări succesive în Ardeal, la Cluj și Bistrița, în prima rundă a returului, urmând a pune punct aparițiilor din 2014 cu un meci pe teren propriu, în 13 decembrie, contra celor de la CSM Câmpia Turzii.

Meciul băieților a constituit prima parte a cuplajului timișorean – băimărean la fileu în sala ”Universității”, pe parchet intrând apoi fetele de la ACS Agroland și CNE CSȘ 2 Baia Mare, în runda a V-a și ultima a turului în Divizia A2 Vest – Feminin, partidă de la care vom reveni cu o cronică și imagini. Maramureșencele s-au impus cu 2:3, răsturnând scorul în tie-break.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = treizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Volei: