Voleibaliștii Timișoarei nu scapă jocul din mână pe terenul juniorilor Centrului Național de Excelență, la Dej

După două facile victorii acasă, dintre care una chiar foarte ”scurtă” și adjudecată cu ”mânjii” lotului, contra arădenilor, voleibaliștii Timișoarei, reîntregiți în formulă completă, au obținut astăzi la amiază și al cincilea triumf în Divizia A2 Vest din tot atâtea apariții, pe tărâm clujean, unde evoluează și principala contracandidată la locul 1, CS U Cluj.

Elevii lui Sorin Grădinaru s-au impus de la ora 12 în fieful Centrului Național de Excelență ”Liceul Alexandru Papiu Ilarian” din Dej cu 3:0, pe seturi la 20, 22 și 23, la capătul a 72 de minute de joc.  

Aceasta a fost a doua deplasare adjudecată de timișorenii de la CS Universitar Politehnica în județul Cluj, după un alt 3:0 reușit la CSM Câmpia Turzii, însă voleibaliștii de pe Bega se vor mai întoarce în Ardeal și pentru derby-ul din 29 noiembrie, la CS U Cluj, în ultima etapă a turului, ce nu va coincide însă și cu ultima rundă din 2014, acest an mai programând și două reuniuni de la debutul returului în A2 Vest.

Timișorenii s-au redresat în final de joc după o cădere pe ulimele faze ale setului III, de la 17-22 la 23-22 pentru dejeni, moment în care au replicat cu 3 puncte decisive la rând.

Profesorul Sorin Grădinaru a apelat la componența Bădiceanu, Schiesz, Balint, Reitmayer (Dincă), Ungureanu (Marius Roșu), Vîrlan (Bălulescu), Toma – libero, pe bancă rămânând alți tineri, Mircea Roșu și Călin.

După vizita în fieful juniorilor Centrului Național de Excelență, un alt duel cu o garnitură tânără, sâmbăta viitoare, acasă cu CSȘ 2 Baia Mare, în etapa a VI-a, ca deschidere a unui nou cuplaj la fileu în sala ”Universității”, în care va evolua și secund-divizionara feminină ACS Agroland Timișoara, care va primi în ultima rundă a turului la fete vizita celor de la CNE CSȘ2 Baia Mare.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 42

 


Alte articole legate de acest subiect: