Voleibaliștii Timișoarei se revanșează mai aprig în dauna liderului U Cluj: tot 3:1 dar 98:73 la puncte. În tur, 93:84

CSU Politehnica Timișoara a încheiat returul seriei vestice în liga a II-a de volei masculin pricinuind primul eșec al stagiunii ex-prim-divizionarei CS U Cluj, care a sfârșit totuși prima, la limită, sezonul regular. Cu o singură înfrângere în 14 apariții, în urmă cu două luni și jumătate, sub Feleac, bănățenii s-au revanșat tot cu 3:1, dar mai clar la puncte.

În toamnă, la Cluj, timișorenii egalau la seturi dar cedau finalmente cu 3:1 și 93:84 la puncte, astăzi revenind în schimb de la 0:1, în meciul din etapa a XIV-a a Diviziei A2 Vest, jucat în Sala Universității, și impunându-se cu 3:1 (23:25, 25:17, 25:14, 25:17), la capătul a 82 de minute. Pe puncte, 98:73.

Derby-ul seriei a fost caracterizat de un meci bun, antrenant, între două garnituri care au evoluat în acest deceniu în elită, triumful aparținând elevilor lui Sorin Grădinaru, care a apelat la Bădiceanu – cpt. (Unguraș), Marius Roșu, Balint, Dincă, Vîrlan, Ungureanu (Damian), Toma – libero.

”Până am găsit formula câștigătoare n-am jucat prea strălucit dar am făcut niște schimbări și jocul a mers mai bine. Am început mai modest dar apoi ne-am impus”, a spus antrenorul Grădinaru.

N-au jucat Bălulescu și Călin.

Ocupanți ai locului 2 după sezonul regular, timișorenii vor juca în prima fază de play-off cu formația clasată pe locul 7 după 14 etape, după sistemul cel mai bun din 3 meciuri, primul fiind programat sâmbăta viitoare, la Timișoara.

CS U Cluj se alinia astăzi în Sala ”Universității” cu punctaj maxim și doar 4 seturi pierdute în 13 apariții, anul acesta impunându-se de trei ori cu 3:0 iar apoi cu 3:1, sâmbăta trecută, acasă cu CSM Câmpia Turzii. În tur, CS U Cluj a cedat un set la Brașov, în etapa a IV-a, și unul timișorenilor, în ultima rundă a primei jumătăți a sezonului regular.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = douazeci opt

 


Ultimele articole din categoria Volei: