Voleibaliștii Universității nu rezistă Craiovei

Doar 16 ore au avut la dispoziție ”studenții” de pe Bega de la încheierea aseară târziu a jocului inaugural pierdut cu 3:1 în turneul de la Galați și startul mai dificilului meci de astăzi după-amiază cu SCM U Craiova, formație din careul fruntaș al Diviziei A1 de volei masculin, care nu le-a lăsat absolut nici o șansă. Iar de numai o oră au avut nevoie alb-albaștrii Băniei pentru a înfrânge rezistența lui Rodina & Co.

Universitarii Timișoarei au dat totul în confruntarea mai abordabilă de vineri de la ora 20 cu CS Știința Explorări Baia Mare, echipă de pe locul 8 căreia i-au smuls ca o raritate un set, dar au avut o misiune imposibilă astăzi de la ora 14 cu voleibaliștii din Bănie, în deschiderea celei de-a doua zile din cele trei ale turneului patrulater de la finele returului, găzduit de campioana CSM Arcada Galați, cu care bănățenii vor juca duminică de la ora 12.

Oltenii n-au avut nevoie de nici 20 de minute în fiecare dintre primele două seturi pentru a contura cât mai rapid victoria, câștigându-le categoric, cu 25:15 și 25:14, o reflecție a diferenței valorice între ocupanta locului 4 și cea a penultimei poziții, a zecea, învingătorii reabilitându-se astfel după eșecul de vineri după-amiază, 3:1 pentru liderul gălățean.

Un meci din păcate fără istoric pentru galben-albaștrii de la CSU UVT, victorioși în sezonul regular doar în întâlnirile tur-retur cu codașa nou-promovată fără succes CSU Brașov, elevii lui Sorin Schiesz înclinându-se și în setul 3, cu 25:15, după ce n-au fost deloc conduși până la 8:8, înfrânți fiind însă cu 3:0, după 57 de minute de joc efectiv.

Antrenorul-jucător Schiesz, cândva în cariera sa și la craioveni, s-a alăturat astăzi principalilor realizatori ai învinșilor, în frunte cu Rodina și Micu, pe când Lică, Gommans, și R. Călin au punctat mai adesea pentru universitarii de pe Jiu.

Programul din weekend al turneelor de la încheierea returului în Divizia A1 Masculin, pe coloana clasamentelor.

* Pe scena continentală, Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle și Trentino Itas s-au calificat săptămâna aceasta în finala CEV Champions League a băieților, ce va avea loc pe 1 mai la Verona, cu un club polonez implicat din nou după 6 ani la nivelul ultimului act în principala competiție inter-cluburi masculină.

Afacere rusă în finala CEV Cup, Dinamo Moscova – Zenit Sankt Petersburg, pe când finala CEV Challenge Cup le va opune pe Allianz Powervolley Milano și Ziraat Bankasi SK Ankara.

  

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: