Dacă e sîmbătă, e rîndul juniorilor Gheorghe şi Dumitrache

Cosmin Dumitrache în antrenamentul specific, la garduri

Învingătorii de ieri pe 400 metri, Adelina Pastor şi Sorin Vătămanu, au fost odihniţi în cea de-a doua zi a etapei secunde în Campionatul Naţional de sală pentru seniori, tineret şi juniori 1, nealergînd şi în proba de 200 de metri, dar mai tinerii timişoreni aliniaţi şi sîmbătă la start în complexul Lia Manoliu din Bucureşti s-au dovedit a fi cei mai buni sau printre cei mai iuţi în probele şi categoriile lor de concurs.

Reuniunea de sîmbătă a inclus 13 probe iar junioara 2 timişoreancă Ioana Teodora Gheorghe, născută în 1997 şi pregătită la LPS Banatul şi CSM Timişoara de antrenorul emerit Ioan Damaschin, n-a ratat ocazia să încheie prima la categoria imediat superioară, junioare 1, respectiv a doua în ierarhia categoriei tineret pe 200 de metri. Gheorghe a făcut aşadar o nouă foarte bună cursă, încheind a patra la ganeral, cu timpul de 25,90 secunde şi la nici o secundă în urma învingătoarei.

Cosmin Dumitrache, juniorul 1 născut în 1994 şi reprezentînd LPS Banatul şi CSM Timişoara, unde e antrenat de profesorul Ioan Damaschin, a alergat proba de 60 metri garduri în 8,17 secunde, drept cel mai tînăr finalist şi implicit primul între juniorii calificaţi respectiv al patrulea la general, după ce în preliminarii alerga în 8,21 secunde, ca al treilea timp şi la 6 secunde în urma primilor doi.

Au mai concurat sîmbătă şi Mirabela Trăilescu şi Livia Ana Cristurean, junioare 2 din generaţia 1996 de la LPS Banatul, care s-au clasat pe locurile 13 şi 14 pe 200 metri, în 27,28 şi 27,30 secunde, în proba omoloagă masculină Antonio Ion Gheorghescu (LPS Banatul; născut în 1995 – junior 1) şi Nicolae Jurjiu, tot de la LPS Banatul, din generaţia 1996, alergînd în 24,14 respectiv 24,42 secunde, în vreme ce Andrei Ionuţ Bărbuţ (LPS Banatul Timişoara; n. 1994; antrenor, profesorul Marcel Grigorescu), a încheiat în 2.01.48 minute şi al nouălea proba de 800 de metri, respectiv al treilea între juniorii 1, din 28 de atleţi la start.

 

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: