CS Giroc-Chișoda, participare meritorie în capitală la Campionatul Național de atletism la copii I și II. Printre medaliate și CS Comunal Moșnița

După prestația remarcabilă din cadrul campionatului regional de atletism din zona de Vest, fetele din generațiile 2008 și 2009 ale Clubului Sportiv Giroc-Chișoda, aflate sub comanda soților Sorin și Oana Staicu, au făcut o figură frumoasă și la Campionatul Național de copii I si II desfășurat la București pe stadionul Iolanda Balaș Soter.

Pe o căldură infernală, cu o temperatură de peste 35 grade Celsius, principala performanță a celor de la CS Giroc-Chișoda a fost înregistrată de Deea Ioanovici (generația 2009) care a devenit campioană națională, cucerind medalia de aur la proba de 2km marș. La acceași întrecere, pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat colega de club, Karin Kristine Pfeil, cele două repetând clasarea de la întrecerea regională. Tot cu medalii de bronz s-au încununat Maia Bulacu, la 800m, Karina Băloi, la aruncarea greutății, și Adina Lăpușcă, la tetratlon (lungime, viteză, aruncarea mingii de oină, 600 de metri).

Dintre participantele din regiunea de Vest la Campionatul Național, CS Giroc-Chișoda este clubul care a obținut cele mai multe medalii. De altfel, dintre fetele deplasate în Capitală, numai trei au ratat medaliile: Ionela Rămneanțu (locul 9 la 800 de metri și locul 5 pe 1.500m), Denisa Pop (locul 12 la 800m) și Diana Blaj (locul 5 la săritură în înălțime).

Medalii la Campionatul Național au intrat și în posesia unei alte reprezentante a Timișului, CS Comunal Moșnița, dublă medaliată cu argint. Tot sub atenta pregătire a soților Sorin și Oana Staicu, Cătălina Oprișoreanu (generația 2008) la suliță și Paula Golban (tot din generația 2008) la aruncarea greutății au fost la un pas de titlul național, încheind întrecerile pe locurile secunde.

Cei de la CS Giroc-Chișoda la întrecerile din capitală…

Atletismul Moșniței în București…

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la CS Giroc-Chișoda, participare meritorie în capitală la Campionatul Național de atletism la copii I și II. Printre medaliate și CS Comunal Moșnița

  1. Tunde spune:

    Felicitari tuturor!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 7

 


Ultimele articole din categoria Atletism: