Vlad Neaga (VN Motorsport), triumf la etapa I de motociclism viteză a Campionatului MotoRC. Cursa clasei Stock 1000, difuzată pe Telekom Sport și Look Sport

Pentru prima dată concurent la clasa Stock 1000, Vlad Neaga a câștigat etapa I la Campionatul MOTORC la clasa Stock 1000, disputată pe Motor Park România, la Adâncata.

Pornit de la start de pe a doua poziție, Vlad Neaga avea un singur gând, acela de a da tot ce e mai bun în această cursă demonstrand abilitatea lui de a se adapta la noua clasa. Astfel, tânărul sportiv a ajuns la un nou record personal si al sezonului, de 1:41,5 obtinut chiar in ultimele doua tururi ale cursei.

“Mă simt extraordinar de fericit! Am trăit la intensitate maximă tot ce mi-a oferit acest concurs! Am reușit să câștig cursa după o luptă grea cu Cătălin Cazacu și George Cățan, pe care-i felicit. Ma bucur ca Motoboom si Suzuki au avut incredere in mine si m-au sustinut in acest pas important in noua clasa regina. Sunt foarte mulțumit și de motocicleta mea, care s-a comportat foarte bine în cursă, noul Suzuki GSXR 1000R este cea mai potrivită alegere pentru mine în acest moment. De asemenea, ii multumesc noului partener, Total Romania, care ni s-a alaturat incepand cu acest sezon”, a afirmat Vlad Neaga.

Sportivul care concurează pentru clubul VN Motorsport din Timisoara a oferit în această etapă o cursă care ne-a tinut cu sufletul la gura, testarea propriilor limite, păstrarea concentrării și a calmului mental, solicitare fizică în situații limită, toate raportate la un rulaj constant si un timp pe tur excelent. Tânărul timișorean a avut ca adversari piloți cunoscuți, Cătălin Cazacu, sportiv foarte experimentat din MotoRC dar și pe talentatul rider George Catan.

Cursa clasei Stock 1000 va fi difuzată astazi, marți, 16.06.2020, de la ora 17, pe Telekom Sport și Look Sport. Urmariti-ne pe paginile de Facebook: Vlad Neaga Motorsport si VN Motorsport Racing Team.

 

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: