RCM Timişoara – Steaua în semifinalele Cupei României

RCM Timişoara va juca sîmbătă cu CSA Steaua pentru un loc în finala Cupei României, semifinala urmînd a avea loc, cel mai probabil, la Braşov, acolo unde galben-albaştrii dispuneau de bucureşteni în sferturile de finală de anul trecut, cu 29-28.

Timişorenii au întîlnit şi în ediţia triumfătoare din 2011 două echipe din Bucureşti în fazele sferturilor şi semifinalelor Cupei României, şi tot la Braşov, încheind prin a cuceri trofeul, contra băimărenilor, la Alba Iulia.

Dacă atunci au trecut pe rînd de Steaua şi Dinamo, de data aceasta au eliminat-o sîmbătă pe CSM Bucureşti şi urmează a da piept cu o echipă în faţa căreia au pierdut o singură dată, în jocul tur din play-off, în cele 4 confruntări directe din Supeliga 2012.

Ca şi în cazul lui CSM Bucureşti, calificată fără joc în faza sferturilor de finală, şi Steaua a ajuns în semifinale fără a se dezechipa, pe seama abandonului lui Dinamo.

În cealaltă semifinală, Ştiinţa Baia Mare este favorită în faţa clujenilor de la „U”, aşa încît se prefigurează deja o reeditare a finalei din 2011 a Cupei României, RCM mvt UV Timişoara – CSM Ştiinţa, duelul primelor două clasate în campionat urmând a avea loc, în cazul finalei Cupei, conform deciziei prealabile a FRR, la Baia Mare.

Timişorenii au întreg lotul convocat pentru optimi şi sferturi valid în vederea partidei semifinale de sîmbătă. Finala va avea loc sîmbătă 1 decembrie.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Rugby: