În aşteptarea recuperării Larisei, CSM Lugoj se pregăteşte de Serbia

CSM Lugoj, prim-divizionara de volei feminin, e în ultima săptămînă de vacanţă înaintea reluării pregătirilor, antrenorul Bogdan Paul reunind lotul luni 3 ianuarie.  Domnul Dan Brudiu, preşedintele echipei, a avut amabilitatea să anticipeze momentul ridicării cortinei în 2011, într-un interviu-flash…

CSM Lugoj îşi reia luni pregătirile, cu două jucătoare indisponibile dar fără a fi cedat voleibaliste din lot... Cantonamentul, în Serbia, vizînd mai ales duelul cu Botoşaniul

Rep : Cîte jucătoare vor lipsi de la această reunire?

D.B. : Irina Alexandru şi Larisa Ciobanu. Ambele au fost operate la Timişoara.

Rep : Pe cînd se estimează revenirea lor pe terenul de joc?

D.B. : Pe Irina sperăm să o recuperăm pînă la începerea returului iar cu Larisa se pare că vom mai avea de aşteptat un pic mai mult… pînă în etapa a patra.

Rep : Apropo de retur, cînd se reia?

D.B. : Pentru noi începe mai repede, deoarece avem de jucat restanţa cu Bacăul, care se va disputa pe data de 16 ianuarie, dar nu e un meci vital, mult mai important fiind cel cu Botoşaniul, pentru care ne şi pregătim mai intens.

Rep : Unde va avea loc stagiul de pregătire centralizată?

D.B. : Ne dorim să efectuăm un stagiu de pregătire în Serbia, la Vrsac, unde am înţeles că sunt condiţii excelente de pregătire şi unde vom avea cîteva meciuri amicale cu echipe de prima ligă din spaţiul ex-iugoslav.

Rep : Ce ne puteţi spune despre transferurile din această iarnă?

D.B : Transferuri nu vor fi, avînd în vedere situaţia materială de la club, dar chiar şi păstrarea lotului actual reprezintă un pas important pentru noi.

Mulţumindu-i domnului Dan Brudiu pentru amabilitatea de care a dat dovadă, nu putem decît să urăm succes CSM-ului în returul ce bate la uşă. «HAI LUGOJUL» din cît mai multe piepturi, în 2011. La Mulţi Ani !

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Volei: