CSU Politehnica Timişoara, cădere în partea a doua

Handbalistele de la CSU Politehnica Timişoara au cedat pasul în partea a doua a duelului din Trivale cu o grupare argeşeană care avea tot numai o victorie după primele 5 etape ale campionatului Diviziei A Seria B.

Atât elevele profesorului Cornel Jude cât şi gazdele de la SCM Piteşti, pregătite de Paul Mihăilă, aveau în cont înaintea jocului din runda a VI-a, programat astăzi de la ora 11 în Trivale, un succes în faţa băimărencelor, căruia argeşencele i-au adăugat un 40-26, la pauză 17-14.

Loredana Kovacs, junioara timişoreancă, a fost golgheterul partidei, cu 8 reuşite, însă a sfârşit pe scut, CSU Politehnica rămânând astfel penultima în ierarhie, pe locul 9, doar în faţa maramureşencelor, încă fără victorie.

Diana Popa a fost principala marcatoare a gazdelor, cu 7 goluri, urmată de Amelia Neacşu, cu 6, pentru SCM Piteşti mai înscriind nu mai puţin de alte 11 handbaliste, şi anume Ana Maria Udrea şi Adriana Conea, de câte 5 ori, Maria Cîrstea, Mariana Filip şi Roxana Lopătaru, câte 3 reuşite, Bianca Gornistu şi Florina Popescu, câte două goluri, respectiv Andreea Balan, Livia Roşu, Anca Birton şi Mariana Vintilă, fiecare cu câte un gol.

De la bănăţence au mai punctat Andreea Pintilie, 6 goluri, Ioana Prundaru 4, Ana Maria Burlacu 3, Lăcrămioara Negrea, două goluri, Iulia Apostolescu, Sandra Ţepurică şi Georgiana Zaharia, câte un gol.

CSU Politehnica va primi în etapa a VII-a vizita Naţionalului Râmnicu Vâlcea, fruntaşă cu 6 victorii din tot atâtea apariţii.

* Rezultatele rundei şi ierarhia plus programul etapei următoare, pe coloana dreaptă.

** CS Timişoara – HC Alba Sebeş, disputat de la ora 14 în sala “Constantin Jude”, s-a încheiat cu rezultatul 22-38 (14-18). Şi CST rămâne tot cu o victorie în 6 etape, oaspetele fiind umăr la umăr în frunte cu Naţional, cu câte 6 succese. Vom reveni cu cronica jocului.

*** Într-un joc din etapa a V-a a Campionatului Judeţean Timiş de handbal masculin, Voinţa Biled – Old Boys Sânnicolau Mare 25-29 (10-14). Arbitri: Mircea / Toacă. HC Giroc a dispus cu 38-24, la pauză 19-12, de Old Boys Arad, cei 10 marcatori ai timişenilor fiind Emil Stolojan, cu 6 goluri, Adrian Neamţu şi Andrei Botoş, câte 5, Ovidiu Dulgheru şi Marko Bodola, câte 4, Ovidiu Durnea, Alin Trifa, Radu Neagoe şi Cosmin Chira, cu câte 3, şi Tiberiu Borzaşi, cu două reuşite.

La feminin, Record Jimbolia – CS Unirea Sânnicolau Mare 27-28 (12-17).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 7

 


Ultimele articole din categoria Handbal: