”Speranțele” din Timișoara și Lugoj sunt optimiste înaintea fazei semifinale. Se cunoaște componența seriilor

A fost stabilită componența seriilor din faza semifinală a Campionatului Național destinat ”speranțelor” ( sportive născute în anii 2002 și 2003 ). Formațiile calificate în această fază au fost împărțite pe criterii valorice și geografice în patru serii a câte șase echipe fiecare. Jocurile se vor disputa în sistem turneu, iar la final primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în faza finală.

echipa de ”speranțe” a clubului UVT Agroland Timișoara

echipa de ”speranțe” a clubului UVT Agroland Timișoara


Echipa clubului timișorean UVT Agroland a fost repartizată în seria a patra, alături de Viitorul Borș ( gazda turneului ), CS Victoria Nădlac, CSȘ Turda, CS Ocna Mureș și LPS Cluj. Oficialii clubului bănățean sunt optimiști și speră ca formația lor să se califice în faza finală.

Sunt mulțumit de repartizare din toate punctele de vedere. În primul rând mă bucur că nu avem de făcut o deplasare lungă, aspect important la această categorie de vârstă. Legat de echipele pe care le vom întâlni nu știu să vă spun foarte multe întrucât competiția este structurată în așa fel încât abia în fazele finale ajungi să îți cunoști adversarii. Sunt convins că nu vor fi meciuri ușoare; în afară de echipa noastră se mai află în serie trei formații venite de pe primul loc din calificări, și anume: Victoria Nădlac, CSȘ Turda și LPS Cluj. Noi suntem optimiști și vom face totul pentru a ne califica in faza finală, la fel ca și anul trecut atunci când turneul semifinal a fost găzduit tot de Borș. Sper să ne poarte noroc”, a spus antrenorul timișorencelor, Dan Jitaru.

echipa de ”speranțe” a Clubului Sportiv Școlar Lugoj

echipa de ”speranțe” a Clubului Sportiv Școlar Lugoj


O altă echipă din județul Timiș calificată în faza semifinală este cea a Clubului Sportiv Școlar din Lugoj. Formația antrenată de Dorin Horvath a fost repartizată în seria a treia, alături de Juvenil Brașov ( gazda turneului ), Dacia Mioveni, Viitorul Pitești, CNNT Craiova și CSV Craiova.

Cunosc echipa Brașovului. Am jucat și anul trecut împotriva ei și pot să vă spun că este o grupare bună. Despre celelalte formații nu am multe detalii, însă consider că avem șanse de calificare în faza finală”, a spus Dorin Horvath.

Faza semifinală se va desfășura în perioada 18-20 martie.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Juniori: