Timișoreni și timișeni, pe degetele unei mîini în finalele de astăzi

Cinci atleți de la 4 cluburi timișorene și timișene, LPS Banatul, CSM și CS Universitatea respectiv CSȘ Lugoj, vor fi implicați diseară în patru dintre cele 10 probe ale ultimei reuniuni, a patra, a întrecerii de trei zile găzduite de arena Dinamo în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național de atletism în aer liber pentru seniori, tineret și juniori I. Dar iată cîțiva timpi înregistrați aseară…

Raymond Ioan Gulyas, atletul lui CS Universitatea Timișoara, s-a calificat de pe locul 7 în finala probei de 1.500 metri, cu timpul de 3:52.51, la startul de diseară alăturîndu-i-se concitadinul Andrei Ionuț Bărbuț, un junior la absolvire cu 10 ani mai tînăr, din generația 1994, și care a acces în ultimul act al zecelea, în 4:00,39. Alți 2 atleți de la LPS Banatul nu s-au calificat între primii 12.

Livia Ana Cristurean, junioara II care va participa luna viitoare la Campionatul Mondial al categoriei, s-a calificat a șaptea în finala probei de 200 metri, cu timpul de 25.82, alte 3 sportive timișene din totalul de 19 la start neintrînd între cele 8 calificate.

Diana Sorina Franțescu, junioara din generația 1995 de la CSȘ Lugoj, va alerga în finala de 400 metri garduri, în vreme ce Alberto Ioan Gheorghescu, pregătit la LPS Banatul de Ioan Damaschin, se va alinia în finala pe 200 metri, în care a acces cu al zecelea timp al semifinalelor, 22.58. Gheorghescu a fost cel mai iute dintr-un grup de 5 timișoreni aliniați între cei 38 ai probei de 200 de metri, dar nu și decît Silviu Adrian Nișu, care, neprimind dezlegarea de la CS Universitatea, a alergat înafara concursului, ceea ce nu l-a împiedicat, în ciuda vîrstei sale, 35 de ani, să încheie jumătatea de pistă în 22.30, al nouălea în total și la 6 sutimi de secundă de locul 8.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Atletism: