Severe reacții adverse la v@xxin între tineri sportivi sănătoși. Medic al Federației Belgiene de Ciclism: ”Iar acum știm deja despre trei! Nu mai este doar o raritate… Așa că ne îngrijorăm!” A auzit ministrul ciclist din MTS despre scepticism sănătos, dar mai ales despre consimțământ informat?

Publicația nomoresilence.world publică sub titlul ”Trei tineri cicliști belgieni – severe reacții adverse la Pfizer”, un articol accesibil la această legătură, în care este consemnată declarația elocventă a medicului Federației Belgiene de Ciclism, încheiată cu vorbele ”dar acum știm deja despre trei! Nu mai este doar o raritate… Așa că ne îngrijorăm!” În contrast, depășindu-și în extrem sfera de specialitate și erijându-se în oarece propagandist al așa-zisei ”vaccinări”, nu doar ministrul Ministerului Tineretului și Sportului în Guvernul României, Eduard Novak, printre deja mulți alții din lumea arenelor din Carpați, s-a lansat în iresponsabile îndemnuri publice cu ”indicății” în sensul efectuării așa-zisei ”vaccinări” – nici vorbă măcar pe departe despre o procedură standard propriu-zisă de vaccinare, imaginându-și că oferă o pildă pozitivă de urmat prin exemplul personal. O nație în care o minoritate este ferm convinsă ca rod al ignoranței, aroganței și lipsei de smerenie că ar fi cu certitudine mai virtuoasă, bine informată, ”civilizată”, citită, cultivată și erudită, astfel încât să emane cu aere de neclintită și înțepată superioritate, fără pic de dubii, ”înțelepciuni” pro-v@xxinare, dar pe deasupra să mai și emane în privința celor lucizi, raționali și cu discernământ din majoritatea încă Doamne ajută nevagginată, prostii răutăcioase în sensul că bineînțeles că întotdeauna trebuie să se găsească în România o sumedenie de ”deștepți” care se cred mai cu moț. Suntem în pelicula ”Proștii strigă proștii!”   

Dar iată ceea ce consemnează portalul nomoresilence.world sub titlul ”Trei tineri cicliști belgieni – severe reacții adverse la Pfizer”, articol accesibil aici

Trei tineri cicliști belgieni din Kempen s-au ales cu probleme cardiace în urma vaccinării Pfizer, doi dintre aceștia fiind admiși la terapie intensivă. Cei 3 tineri cicliști sunt componenți ai aceleiași echipe.

Yarno Van Herck (15 ani), a acuzat înțepături în zona pieptului în timpul unei curse desfășurate la Vorselaar, descoperindu-se că este vorba despre miocardită (inflamarea mușchiului inimii). Joppe Erpels (17) a sfârșit la terapie intensivă cu problema sa cardiacă. Xander Verhagen (17) nu s-a simțit bine în timpul pregătirilor.

Kris Van der Mieren, doctor al Federației Belgiene de Ciclism – for de mare tradiție, a spus: “În iulie, Federal Agency for Medicines and Health Products (FAMHP – n.r.: Agenția Federală a Medicamentelor și produselor de sănătate publică) a primit o scrisoare despre riscurile privitoare la cele două vaccinuri ARNm de la Pfizer și Moderna. Se stipulează că există cazuri de miocardită și pericardită – inflamație a mușchiului inimii și inflamație a membranei, care pot apărea în termen de 14 zile după vaccinare, și că apar mai adesea după cea de-a doua doză, mai adesea la tineri bărbați cu înclinații sportive. Iar acum știm deja despre trei! Nu mai este doar o raritate… Așa că ne îngrijorăm!”, după cum a declarat pentru HLN.

Revenind la oile noastre, a auzit oare onor ministrul MTS, ex-președinte al FRC, despre scepticismul sănătos? Dar mai ales și mai ales despre consimțământul informat? Consimțământ informat din partea cetățeanului pe baza unei campanii responsabile și la obiect de informare a populației purtată de administratorii statului român, și nu de promovare publicitară a unor produse comerciale, instigată de Guvernul României prin intermediul prostituatei de serviciu a ”sistemului”, mass-media cea aservită și cumpărată cu milioane. Da, corupția ucide.

sursa foto: https://nomoresilence.world/pfizer-biontech/three-young-belgium-cyclists-pfizer-severe-adverse-reactions/

Iar numărul sportivilor tineri clinic sănătoși care se confruntă cu grave probleme medicale post-vaccinare, unii chiar decedând, crește cu fiecare săptămână, lista vătămaților alungindu-se constant. Iat-o…

Ziarul Berliner Zeitung, despre ”numărul anormal de mare” de jucători secerați la pământ în articolul ”Enigmatice afecțiuni cardiace în fotbal”

Dovada. Documentele oficiale cu număr de înregistrare ca răspuns de la 127 de instituții de sănătate publică sau științifice din întreaga lume care recunosc că nu dețin nici un înscris privitor la izolarea / purificarea presupusului virus SARS-COV-2 din orice probă de pacient de pe planetă, de către nimeni. Actele accesibile populației, obținute în baza solicitărilor de informații de interes public. Studiul, prezentat de centrul Global Research + Lista țărilor

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = zece

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: