Înapoi la Sfântu Gheorghe. Poli – Minaur, joc vedetă pe TVR1 în etapa a X-a din Liga Zimbrilor

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara revin la Sfântu Gheorghe după nici două săptămâni, pentru a disputa de această dată o singură partidă, pe teren neutru, în Liga Zimbrilor, ajunsă la cea de-a X-a rundă. În noul format, alb-violeții întâlnesc Minaur Baia Mare, un adversar de tradiție și marea rivală regională de altădată a grupării de pe Bega.

În orașul din județul Covasna folosirea sălilor de sport a devenit teoretic restricționată sub impunerea normativelor din actualele inginerii sociale, însă echipele sunt pregătite pentru a disputa vineri jocurile acestei a X-a etape. ”Noi nu am primit, pe adresa clubului, nicio informare cum că nu s-ar desfășura competiția și să nu plecăm, ci dimpotrivă au fost semnale pe căi neoficiale prin care ni s-a comunicat că nu e nici un fel de schimbare și meciul va avea loc. Asta ne obligă pe noi să pregătim meciul în mod normal, iar ce ne așteaptă acolo, vom vedea” a spus, înaintea plecării, antrenorul Vlad Caba.

După turneul precedent, de la Sfântu Gheorghe, timișorenii nu s-au confruntat cu probleme medicale deosebite, ele fiind rezolvate în timp util. Rămână, însă, problema birocratică privitoare la cei doi jucători sârbi: ”Nu putem beneficia de aportul portarului Milenkovic și interului Slavuljica, deși am ajuns la etapa a 10-a… e destul de îngrijorător, dar așa cum am făcut față nivelului fără ei, până acum, așa vom încerca să jucăm și de data asta” a mai declarat tehnicianul timișorean.

Golgheterul ”violeților”, timișoreanul Marius Sadoveac, este un fost marcator al maramureșenilor, în stagiuni din deceniul trecut.

De partea cealaltă, Minaur nu a avut lotul complet în turneul început acum trei săptămâni, Vlad Caba fiind sigur că datele problemei vor sta altfel atunci când va venit vorba de prestația în teren. ”Principalul” SCM Politehnica e convins că și băieții pe care-i antrenează se vor ridica la un nivel comparabil replicii pe care au dat-o Constanței, când au reușit cea mai frumoasă victorie de până acum din această toamnă: ”Vom încerca să avem cel mai bun joc posibil la momentul disputării partidei” a mai spus Caba.

Întâlnirea e programată vineri, de la ora 18:25, în transmisiune directă la TVR 1, fiind penultima din programul rundei a 10-a a Ligii Zimbrilor. Pe coloana datelor tehnice, ierarhia la zi, ultimele rezultate și programul viitor.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: