GALERIE FOTO. Unirea Cerneteaz ia „Cupa de Iarnă” la Judeţ şi joacă în Supercupă miercuri la 6, cu Spartak Gottlob

Unirea Cerneteaz a cucerit „Cupa de iarnă” la minifotbal a Campionatului Judeţean Timiş, la finele unei duminici în „Constantin Jude” cu 8 atractive meciuri, dintre care 3 încheiate la lovituri de departajare. Iar acum urmează Supercupa, cu „lubeniţarii”, miercuri de la 6, în acelaşi loc…

A fost aşadar o frumoasă duminică de minifotbal, ca o altă variantă de pregătire, la cald, înaintea reînceperii competiţiei pe dreptunghiul verde, şi avînd parte de o grozavă ambianţă în tribună, asaltată de fanii alb-violeţi ai lui Poli, care, chiar dacă au descins cu puţină întîrziere, în minutul 12 al jocului favoriţilor lor, au dat culoare competiţiei.

Iar întrecerea a oferit şi doi golgeteri, ambii cu 8 goluri, şi anume Flavius Ciui, de la finalista Plavii Delia Sânpetru Mare, respectiv Flavius Ion, de la Progresul Ciacova, cel mai bun portar fiind desemnat Claudiu Martescu (Sânpetru Mare).

Deţinătoarea trofeului ediţiei trecute, Unirea Cerneteaz, nu s-a dezminţit nici de această dată, şi a reuşit pentru a doua oară consecutiv să-şi adjudece trofeul ediţiei a XVI-a a „Cupei de iarnă”, învingând în finală echipa Plavii Delia Sânpetru Mare.

Totuşi, nu putem trece cu vederea cel mai frumos meci al turneului, între ASU Politehnica şi Plavii Delia Sânpetru Mare, încheiat la egalitate, 2-2, după ce oaspeţii Timişoarei au condus cu 2-0. Aceştia au fost egalaţi în final dar s-au impus după departajarea la loviturile de la 7 metri.

La atîtea emoţii şi tensiune, am avut parte şi de gesturi nesportive în finalul jocului, când Adrian Marchiş (ASU Politehnica) a adresat cuvinte jignitoare la adresa oficialilor, nemulţumit de unele decizii ale arbitrilor, iar delegatul echipei timişorene nu s-a lăsat mai prejos, continuând cu jigniri şi ameninţări la adresa aceloraşi oficiali, după ce ajungea în tribună la repetatele proteste din partea secundă a jocului.

Dar iată rezultatele sferturilor şi autorii golurilor:

Unirea Cerneteaz – Tricoul 1 Iunie 1-0 (1-0). Unicul gol a fost înscris de David;

Ciacova – Biled 5-1 (2-1). Au marcat: Ion Flavius 4, Lazea 1 respectiv Brustureanu;

Topolovăţu Mare – Foeni 2-1 (0-1). Au înscris: Deliu de două ori respectiv Levinschi;

Plavii Delia Sânpetru Mare – ASU Poli 7-6 (2-2, 1-0). Au marcat: Remus Ciui 2 respectiv Gălan şi Varga. După timpul regulamentar scorul a fost egal, iar la departajare cei de la Sânpetru Mare s-au impus cu 5-4. De remarcat faptul că Varga a egalat la doi, dar tot el i-a trimis acasă pe cei de la ASU Politehnica, ratând lovitura decisivă.

Şi au urmat semifinalele…

Cerneteaz – Ciacova a fost 7-6 (2-2, 2-1). Au marcat: Ion Flavius, două, respectiv David şi Tiuch, iar în urma loviturilor de la 7 metri s-a impus Cerneteaz cu 5-4.

Plavii Delia Sânpetru Mare – Topolovăţu Mare 7-6 (1-1, 1-0). Cea de a doua semifinală s-a încheiat tot la egalitate după timpul regulamentar, 1-1. Au marcat: Cândea respectiv Bataneaţ. De remarcat că cei de la Plavii s-au calificat pentru a doua oară în urma loviturilor de departajare, cu 6-5.

*

Finala mică (locurile 3-4): Topolovăţu Mare – Progresul 1906 Ciacova 5-2 (4-0)

Au marcat: Cutina, Sârbovan, Deliu, Tomici şi Balint respectiv Ion Flavius şi Lazea.

Topolovăţu Mare: Alin Raica – Bogdan Giuchici, Bogdan Balint, Alioşa Erofei, Sorin Diaconasa, Cutina Alioşa, Andrei Tomici, Ion Cândea, Adrian Ganea, Alin Deliu, Cornel Irimia, Daniel Sârbovan.

Antrenor: Florescu Florin Antanaş.

Progresul: Gheorghe Munteanu – Andrei Lazea, Marius Lazea, Alexandru Ghinea, Flavius Ion, Flavius Dumitraşcuţă, Alexandru Ardelean, Marius Tutunaru, Vasile Mureşan.

Antrenor: Adrian Ianoşev.

*

Finala mare (locurile 1-2): Unirea Cerneteaz – Plavii Delia Sânpetru Mare 2-0 (1-0)

S-a impus trupa lui Viorel Baici, cu 2-0, prin golurile marcate de Cosmin Mingea şi Mihai Rusu.

Unirea: Adrian Mărtinaş – Dănuţ Grigore, Cosmin Mingea, Cosmin Pleşescu, Răzvan David, Mihai Rusu, Gheorghe Marincu, Adrian Buliga, Florin Barbu, Adrian Jivan, Dan Tiuch, Adrian Rus.

Antrenor: Viorel Baici.

Plavii Delia Sânpetru Mare: Claudiu Martescu – Silviu Timoce, Adrian Galu, Daniel Tulcan, Adrian Cioica, Bogdan Petrean, Nicolae Bodnar, Mariuş Şerban, Giani Ciormei, Drăgan Bataneaţ, Remus Ciui şi Andrei Varga.

Antrenor: Marius Tanache.

Jocurile au fost arbitrate de Doru Banu, Costel Dobrişan, Florin Moţ, Andrada Aloman, Lucian Betea, Călin Radosav, Gabriel Creţu, Flavius Roşi şi Raul Ciev.

A urmat premierea, efectuată de vicepreşedintele AJF Timiş, Florian Mierea, care a înmînat trofeele tuturor celor patru finaliste…

Locul 1: Unirea Cerneteaz; 2. Plavii Delia Sânpetru Mare; 3. Avântul Topolovăţu Mare; 4. Progresul 1906 Ciacova.

*

Miercuri, 20 februarie, de la ora 18, în sala „Constantin Jude” se va disputa Supercupa judeţului Timiş la minifotbal, între deţinătoarea trofeului Cupei de iarnă la Divizia D, Spartak Gottlob, şi Unirea Cerneteaz (Judeţ).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la GALERIE FOTO. Unirea Cerneteaz ia „Cupa de Iarnă” la Judeţ şi joacă în Supercupă miercuri la 6, cu Spartak Gottlob

  1. luca făget spune:

    felicitări domnilor de la sporttim pentru cum ați abordat acest turneu cu echipele din eșalonul inferior am citit că iarăși marchiș a călcat pe bec oare de ce îi tolerează antrenorul atâtea bube câte a făcut acest talent dar un indisciplinat bravo că mai scrieți lucrurilor pe nume mia plăcut articolu cu huțupan de la handbal.

  2. florian spune:

    Mi-a placut la acest turneu echipa celor de la Topolovatu Mare au jucat un footbal de calitate si spectaculos dar si foarte bine organizati.

  3. florescu sâmpetru mare spune:

    sunteți buni domnule de la sporttim cea mai bună echipă la acest turneu a fost sâmpetru mare mai veniți și pe la noi când începe campionatul județean dar când jucăm cu cei de la valcani văd că mergeți numai prin jurul timișoarei, ori cum ne bucurăm că mai scrieți si de noi vă dorim succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 15

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: