De la capăt: nou-promovata în elită care n-a avut de ales, continuând în liga a doua. CS Universitatea Timişoara – CSVC Caransebeş 3:0. Dar 4 legitimări de la juniorii CSŞ Bega!

Trist dar adevărat, deşi promovată în teren în elita Divizia A1, după numai un an de la retrogradare, CS Universitatea Timişoara a repornit însă astăzi la drum tot din seria vestică a ligii secunde, A2, pentru simplul motiv că în ditamai oraşul, unul dintre cele mai mari generatoare de venit din România, nu s-a găsit şi un cec în plus pentru voleibalişti. Şi a fost…

CS Universitatea Timişoara – C.S.V.C. Caransebeş 3:0 (25:21, 25:20, 25:21), în 64 de minute, în prima etapă a ligii a doua.

Ştirea anului este însă cooptarea a 4 juniori cu dublă-legitimare de la CSŞ Bega Timişoara, unde deveneau campioni naţionali, fiind vorba despre ridicătorul Lucian Bădiceanu, Robert Vîrlan şi fraţii gemeni Roşu.

Aşadar, după circa o lună de pregătire, CS U Timişoara a reînceput tot la nivelul eşalonului 2, trecînd destul de strâns, după un meci „bunicel”, după cum l-a caracterizat Albert Balint, de o oaspete care „a opus o rezistenţă destul de bună, beneficiind şi de o întărire de la Steaua, pe Oprişor. O echipă a Caransebeşului în proporţie de 80% schimbată, care ne-a pus probleme şi a condus pe fiecare început de set”, după cum a adăugat fostul prim-divizionar al Timişoarei.

*

CS Universitatea: Schiesz – cpt., Bălulescu, Ungureanu (Flonta), Balint, Unguraş, Dincă, Toma – libero.

Pe bancă: Reitmayer, Dumulescu. Accidentaţi: Stănoiu, Mirea.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: