La Giroc se pun bazele unei şcoli de pescuit

În perioada 19-21 octombrie 2011, cu sprijinul Primăriei Comunei Giroc, se va desfăşura cea de-a doua ediţie a concursului de pescuit sportiv la crap dotat cu „Cupa Girocului la crap – reloaded, ediţia a II-a 2011”, încheind cu această ocazie sezonul din acest an.  Dorindu-se a fi încă de la bun început o competiţie bazată pe fairplay, o competiţie care promovează pescuitul modern la crap în sistemul Catch&Release (prinde şi eliberează), o serie de echipe atât din Timişoara cât şi din străinătate, echipe experimentate în acest stil de pescuit, şi-au anunţat prezenţa la eveniment.

Pescari câştigători la prima ediţie disputată la Giroc, în august

Se vor pune totodată şi bazele unei noi şcoli de pescuit, ce se va adresa în special tinerilor de pretutindeni dar şi celorlalte categorii de vârstă. În cadrul evenimentului, vor concura şi echipe ale clubului Carp West Timişoara şi ale renumitelor brand-uri internaţionale Anaconda, Mega Baits & Dragon Baits.
Concursul se va desfăşura pe parcursul a două zile, începând cu data de 19 octombrie 2011 şi terminându-se în data de 21 octombrie 2011. El va avea loc pe lacul din cadrul Complexului Flonta din Giroc. Pentru înscrieri, informaţii şi detalii cu privire la regulament sau desfăşurare vă rugăm apelaţi organizatorul competiţiei, Alexandru Chermeleu, la numărul de telefon 0754561313 sau pe mail: [email protected].

Acest articol a fost publicat în Pescuit sportiv, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = zece

 


Ultimele articole din categoria Pescuit sportiv: