Dumitru s-a retras, Căprioriu se gândeşte şi ea

Corina Căprioriu, lugojeanca vicecampioană olimpică (foto: www.oradejudo.ro)

Stiri sportive Judo: Alina Dumitru a decis să se retragă din activitatea sportivă şi ar putea fi urmată de Corina Căprioriu, care se gândeşte foarte serios la retragere.

Multipla campioană olimpică şi mondială la judo, Alina Dumitru, a declarat ieri că a decis să se retragă din activitatea sportivă: “După argintul de la J.O. de vară Londra, antrenorul Berceanu a insistat să mă retrag, însă am lăsat o pauză ca să cântăresc exact. Nu a fost deloc uşor de luat decizia, dar am hotărât într-un final să mă retrag din activitatea de sportivă. Au cântărit şi accidentările de la JO în luarea deciziei. Însă nu pot rămâne departe de acest sport, aşa că din ianuarie voi fi alături de cei de la FR Judo în calitate de antrenoare federală.”

Anunţul oficial al retragerii va avea loc joi de la ora 19, în cadrul unei gale la hotelul Radisson Blu din Bucureşti. În vârstă de 30 de ani, Alina Dumitru are în palmares 8 titluri de campioană europeană, două medalii de bronz la Campionatele Mondiale, iar la Jocurile Olimpice are o medalie de aur obţinută în 2008 la Beijing şi un argint la Londra 2012.

O altă judoka, Corina Căprioriu se gândeşte şi ea foarte serios la retragere, la doar 26 de ani. Sportiva născută în Lugoj şi medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 a declarat săptămâna aceasta că nu a luat încă o decizie deoarece vrea să fie convinsă că acea decizie e cea mai bună atât pentru prezent, cât şi pentru viitorul său. Antrenorul lotului feminin de Judo s-a declarat surprins de această posibilă retragere şi speră că o va convinge pe Corina să continue.

Cele mai noi ştiri din Liga 1 le gasiţi doar la bet365.com.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Judo și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 13

 


Ultimele articole din categoria Judo: