CS Alternative organizează proiecție de film, ”The Wild One”, despre escaladă

Mai sunt 3 săptămîni pînă la o nouă ediție a Hercules Marathon, organizată anual de CS Alternative Timișoara, dar pînă atunci cățărătorii de pe Bega mențin viu interesul pasionaților și cu o seară cinefilă.

Un eveniment mai inedit, și anume o proiecție organizata de Clubul Sportiv Alternative Timișoara și susținută de Universitatea de Vest Timișoara și Hostel Costel, va avea loc luni 13 mai, de la 20:15, în Aula Magna a Universității de Vest, unde veți putea urmări filmul „The Wild One”.

Totodată, cu ocazia vizionării, audiența va avea prilejul să-l asculte pe personajul principal al filmului, Philippe Ribiere, născut cu sindromul Rubenstein-Taybi, și care, în ciuda handicapului pe care îl are, a reușit, prin descoperirea escaladei, să devină sportiv profesionist sponsorizat de Petzl și să ducă o viață cît mai aproape de normalitate.

Vă așteptăm luni, să-l ascultați pe Philippe și să vizionați filmul „The Wild One”, este invitația celor de la CS Alternative, cu mențiunea că intrarea este liberă!

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Alpinism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = saizeci trei

 


Ultimele articole din categoria Alpinism: