CSȘ1 Timișoara, cinci medalii la Campionatul Național Școlar de gimnastică ritmică, una de aur prin Maria Prodan la ”Mica gimnastă” și 3 de argint

Numeroase bune și foarte bune clasări inclusiv pe podiumul pe țară pentru elevele Timișoarei ce practică gimnastica ritmică, în perioada 8-10 iunie obținând nu mai puțin de 5 medalii la Oradea, în cadrul Campionatul Național Școlar de Gimnastică Ritmică reunind la start 9 cluburi sportive școlare din România.

Printre grupările participante la Naționalul de gimnastică ritmică s-a aflat și Clubul Sportiv Școlar numărul 1 din Timișoara, la start alături de CSȘ 2 și LPS Baia Mare, LPS Bistrița, CSȘ 1 Constanța, CSȘ Reșița, LPS Szasz Adalbert Târgu Mureș, CSȘ Unirea Iași și LPS Bihorul, din partea gazdelor orădene.

Iar sportivele de pe malurile Begăi, sub îndrumarea antrenoarelor Monica Wurtz și Adina Tărțan, au cucerit 5 medalii, cele 19 gimnaste ale clubului școlar local dovedind din nou că Timișoara se poate evidenția în concursurile de profil la care participă, etalându-și grația și strângând totodată roadele perseverenței în pregătiri și a activității asidue.

Medalia de aur a formației timișorene a fost adjudecată la categoria ”Mica Gimnastă”, rezervată fetițelor de 7 ani, mulțumită Mariei Prodan, o medalie de argint tot la ”Mica Gimnastă” fiind cucerită de ansamblul CSȘ1 prin Iris Jitariuc Brad, Maria Maier, Victoria Spătaru, Maria Prodan, Aida Mihalca, Thais Trailovici și Raisa Crișan.

Tot ansamblul a adus o altă clasare pe podium, o medalie de bronz la categoria a IV-a prin Anastasia Indrieș, Ioana Robescu, Ilinca Andronachi, Sonia Lungu, Maria Păcurar, Ștefania Popescu și Larisa Tudor, CSȘ1 Timișoara obținând și locul 4 în concursul pe echipe la categoria a IV-a, prin Anastasia Indrieș, Ioana Robescu, Ilinca Andronachi, Sonia Lungu, Maria Păcurar și Larisa Tudor.

Formația juvenilă timișoreană a obținut alte două medalii de argint la minge și măciuci, prin Doris Fuzer, ocupantă a locului 4 la individual compus dar și a poziției a șasea la cerc și pe 7 la panglică la categoria a III-a a junioarelor mici.

Evidențieri și pentru micuțele Maria Maier și Aida Mihalca, ocupante ale locurilor 6 și 7 la categoria ”Mica Gimnastă” în grupa de vârstă de 8 ani, precum și pentru Anastasia Indrieș, clasată pe locul 6 la coardă la categoria a IV-a, respectiv în dreptul Giuliei Mazzolin, pe locul 7 la minge și la individual compus în cadrul categoriei a III-a, dar și pentru Carina Csesztanohici – situată pe locul 8 la cerc în cadrul categoriei a II-a la junioare mari.

Iar CSȘ1 a mai obținut un loc patru și prin ansamblul cu panglici de junioare, alcătuit din Doris Fuzer, Giulia Mazzolin, Timeea Ianos, Anamaria Untaru și Carina Csesztanohici.

Acest articol a fost publicat în Gimnastică și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 6

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: