Poli, 30-23 (16-9) în amicalul cu Proleter Zrenjanin

Handbaliştii de la Politehnica Timişoara au disputat un joc amical cu porţile închise în compania sârbilor de la Proleter Zrenjanin, pe care l-au câştigat cu 30-23 (16-9), ca verificare în pauza competițională între sezonul regular și startul fazei play-off, preconizat pentru ultima decadă a acestei luni, când alb-violeții vor debuta în sferturile de finală ale locurilor 4-5 în deplasare la Steaua București.

Chikovani, peste o treime din golurile poliștilor

Chikovani, cele mai multe goluri ale poliștilor în amicalul câștigat

 

 

Antrenorul Pero Milosevic a folosit jucătorii cu experienţă în prima repriză a partidei internaționale de pregătire de joi după-amiază, iar în partea a doua a întâlnirii i-a introdus pe tinerii alb-violeţi, care au reuşit să menţină avantajul, scorul reprizei a II-a fiind 14-14.

În condiţiile absenţei internaționalilor Fenici şi Grigoraş, convocați la lotul de seniori pentru ”dubla” de baraj cu Israel, au evoluat în startul meciului Daskaloski – Lasica, Halcă, Păiuş, Chikovani, Timofte şi Pejovic, iar pe parcursul reprizei secunde le-au luat locul pe rând Vîlceanu – Santeiu, Szentpeteri, Wokan, Neamţu, Şimicu, Furak şi Inişconi.

Absentează și Ștefan, internațional din generația 1996 convocat pentru turneul de calificare al naționalei de tineret a României ce se derulează de vineri până duminică la Fafe, unde ”tricolorii” vor juca pentru accederea la Euro U20 cu Slovenia, gazda Portugalia și Estonia.

Diferenţa maximă din amical în favoarea timișorenilor a fost de 8 goluri, consemnată chiar înaintea pauzei, scor 16-8. Marcatorii Politehnicii au fost Irakli Chikovani – cu 6 goluri, Timofte 5, Păiuş, Halcă și Lasica – fiecare câte 4, Wokan și Furak – fiecare câte două, Şimicu, Pejovic și Santeiu – câte un gol. Pentru Proleter, echipă din eşalonul secund al Serbiei, au înscris Trnicic – de 7 ori, Vukoje și Jevtic – câte 4, Terzic și Gacinovic – câte 3, iar Dimitric două goluri.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: