David Cepoi Meșter (CSȘ1), campion național școlar de juniori 2 la kaiak pe 1.000 de metri, CSȘ1 Timișoara cu 7 clasări pe podium și pe locul 5 în ierarhia generală

Kaiaciștii elevi și liceeni ai Timișoarei au izbutit nu mai puțin de 7 clasări pe primele 3 locuri în finalele ediției din acest an a Campionatului Național Școlar de pe apele lacului Bascov, în frunte cu David Cepoi Meșter în proba de kaiac simplu a băieților juniori 2 pe distanța de 1.000 de metri, laureat pe țară, colegii săi de la Clubul Sportiv Școlar numărul 1 cucerind medalii de argint la cadeți în barca de dublu și tot la juniori 2 în ambarcațiunea de 4, și cu Cepoi Meșter în cvartet, dar și 4 locuri 3 la feminin și masculin în echipaje de simplu, dublu și 4. 

Acumulările din perioada de pregătire au dat rod pentru kaiaciștii de pe Bega la ceasul primului concurs național din perioada de vară de pe apele lacului de acumulare Bascov-Budeasa, nu mai puțin de 14 sportivi de la CSȘ1 Timișoara urcând în weekend pe podiumul întrecerilor Campionatului Național Școlar de lângă Pitești, ”uvertură” a competițiilor juvenile de viteză sub egida Federației Române de Kaiac-Canoe din ”casa” sa argeșeană. 

Unde CSȘ1 Timișoara a ținut steagul sus în kaiac pentru sportul școlar bănățean, clasându-se grație celor 7 medalii pe locul 5 in ierarhia generală a ”Naționalelor Școlare”, între 14 cluburi participante.

Prima competiție din seria celor desfășurate așadar în ultimele zile în Regat s-a disputat vineri 29 iulie, constând în Campionatul Național al Cluburilor Sportive școlare la Kaiac-Canoe, iar elevii lui Florin Diaconu, Norbert Rogoveanu și Codruța Șofron au reusit să urce pe podium la 7 probe, în frunte cu David Cepoi Meșter la băieții juniori 2 în proba de simplu pe 1.000 de metri, câștigător al finalei pe țară.

Vicecampioni naționali școlari, timișorenii de la CSȘ1 în kaiacul de 4 la juniorilor II, tot pe  1.000 de metri și tot cu David Cepoi Meșter în componență, alături de Andrei Pescar, Gabriel Coman și Andrei Cimpeanu.

Și doi cadeți au cucerit argint în ambarcațiunea de dublu, tot pe 1.000 de metri, Sergiu Maftei și Rafael Rogoveanu încheind și ei pe locul secund.

Cele mai multe clasări, pe locul 3, cu două echipaje de fete, la simplu și în ambarcațiunea de 4 a cadetelor, respectiv două de băieți, de dublu la juniori 2 și 4 la cadeți. Aceasta din urmă, în componența Eduard Olaru, Luca Bociu, Alexandru Jitărașu, Vladimir Teleacă. Iar cea de dublu a juniorilor 2, cu Andrei Pescar și Gabriel Coman. 

Dar nu în ultimul rând aportul ”florilor” de pe Bega, Matilda Costin a treia la simplu cadete, dar și în ambarcațiunea de 4 a cadetelor, în echipaj cu Carla Retezan, Rahela Olaru și Alexandra Noje, tot într-o probă pe 1.000 de metri. 

Iar odată ”încălzirea” efectuată cu succes la ”Școlare”, medaliile au curs în și mai mare măsură la al doilea concurs sub egida FRKC, cel al Campionatului Național de Viteză pentru Juniori II și Cadeți, derulat duminică și luni pe aceleași culoare. Despre cele 9 medalii, într-o consemnare separată. https://sporttim.ro/kaiak-canoe/css1-timisoara-ia-medalii-in-10-probe-6-cu-kaiacistii-si-ocupa-locul-4-din-34-de-cluburi-la-campionatul-national-de-viteza-al-frkc-pentru-juniori-ii-si-cadeti-la-bascov-foto

Fotografii

 

 

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la David Cepoi Meșter (CSȘ1), campion național școlar de juniori 2 la kaiak pe 1.000 de metri, CSȘ1 Timișoara cu 7 clasări pe podium și pe locul 5 în ierarhia generală

  1. Cosmin spune:

    Felicitări David ! Felicitări lor ! 👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: