Școala de Antrenori CRSSE lansează luni în Timișoara primul an de studii

Cu îndemnul ”Învață să-i înveți pe alții!”, Școala de Antrenori CRSSE inaugurează oficial luni 26 noiembrie și cursurile de la Timișoara prin lansarea primului an de studii.

Centrul Român de Studii Sportiv Educaționale – CRSSE – este prima entitate privată din România care lucrează în sistem VET – sistem educațional vocațional – și aduce pe piață o nouă formulă de lucru în care teoria și practica se îmbină pentru a crea un mediu de învățare bazat pe combinarea teoriei sportului cu practica în proporție de 70%. Conceptul de lucru al CRSSE pornește de la paradigma vocației în sport. Fondatorii organizației consideră că pentru a fi un bun mentor pentru sportivi, trebuie să îți urmezi vocația și să te perfecționezi continuu.

Lansată la începutul anului 2012 cu scopul creării unui nou val de profesioniști în sport la nivelul resursei umane care pregătește sportivii, CRSSE are în acest moment peste 1.000 de absolvenți, instructori sportivi, preparatori fizici și antrenori, în cadrul cursurilor de calificare, specializare și perfecționare, cursuri acreditate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației, cu recunoașterea de către Ministerul Tineretului și Sportului și federațiile de specialitate.

CRSSE este în acest moment cea mai extinsă școală privată pentru specialiști în sport, cu centre regionale în București începând cu 2012, Iași din 2015, Galați începând cu 2016, respectiv Cluj și Timișoara începând cu 2018. Toate cadrele didactice implicate în procesul educațional al CRSSE îmbină în mod fericit experiența de catedră cu experiența practică în sport, în țară și străinătate, astfel încât aceștia pot să ofere cele mai noi informații cu privire la domeniul lor de activitate cât și la ramurile sportive specifice.

Înscrierile pentru cursurile Școlii de Antrenori CRSSE din Timișoara, pentru toate ramurile sportive, au fost deschise la începutul lunii trecute, pe 1 octombrie.

Felicitări cursanților și succes în activitatea lor de învățare și ulterior în carieră!

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = patru

 


Alte articole legate de acest subiect: