CSM Lugoj răstoarnă scorul la seturi și ia toate punctele din Dobrogea

CSM Lugoj a câștigat pentru a doua oară în noul campionat cu același 3:1, astăzi însă în deplasare pe terenul nou-promovatei CS Medgidia, împotriva căreia a întors scorul la seturi, după ce l-a pierdut în prelungiri pe primul. Voleibalistele antrenate de Ugljesa Segrt l-au controlat autoritar pe următorul, piatră de temelie spre o nouă victorie de 3 puncte în clasament. Iar precum săptămâna trecută, în runda inaugurală, și cu ocazia etapei a doua s-au consemnat tot 4 succese scurte cu 3:0 și un triumf lugojean cu 3:1.

Astăzi de la ora 17 s-a dat startul primului meci acasă al voleibalistelor de la CS Medgidia în Divizia A1, gazdele căutând implicit să facă o figură cât mai frumoasă la întâia reprezentație în elită în Dobrogea, după ce abordau campionatul cu șansa a doua la Târgoviște, unde au smuls numai 43 de puncte, fără a câștiga vreun set.  

Ceea ce au reușit în schimb în această după-amiază chiar din cel inaugural, 26:24 în 27 de minute de joc efectiv, punându-le pe bănățence în dificultate.

Câștigătoare sâmbăta trecută acasă cu 3:1 cu nou-promovata din Pitești, lugojencele n-au mai lăsat speranțe dobrogencelor în cel de-al doilea set, în care s-au desprins copios, de la 2:2 la 2:15, câștigând extrem de detașat pentru un duel din primul eșalon… 8:25.

Cu hățurile meciului în mână, CSM Lugoj n-a mai cedat inițiativa, câștigând foarte clar și setul trei, cu 15:25, după care l-a adjudecat și pe cel de-al patrulea, 19:25, impunându-se într-o oră și trei sferturi de la debutul întâlnirii, la capătul a 92 de minute de joc efectiv, cu trăgătoarea Nina Kocic în prim-plan, autoare a 22 de puncte.

Printre învinse, și tinere care evoluau în juniorat la Agroland Timișoara, Vasilica și Orlandea, căutându-și apoi rostul la echipe care le ofereau o șansă reală, pe fondul schimbării strategiei la roșu-alb-negrele de pe Bega.

Precum în runda de debut, din nou victorii dintre cele mai clare, semnalând un decalaj valoric între formațiile care se vor califica în play-off și cele care vor trage la evitarea retrogradării. Astfel, Știința Bacău s-a impus pe seturi la 15, 17 și 13 la nou-promovata Rapid București, Dinamo a trecut la 16, 12 și 10 de CSO Voluntari, înlocuitoare în elită a lui CSM București, iar CSM Târgoviște a dispus la 16, 13 și 18 de CS ”U” NTT Data Cluj. Cu alte cuvinte, în nici un caz vreun set foarte disputat, câștigat de la cel puțin 7 puncte diferență în sus. S-a mai înregistrat un 0:3 și în Trivale, pe seturi la 26, 11 și 18, FC Argeș pierzând cu CSU Belor Galați.

CSM Lugoj va juca în etapa a III-a acasă cu clujencele. Clasamentul și programul viitor, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = unu

 


Ultimele articole din categoria Volei: