CSŞ Bega, dublă victorie cu 3-1 a cadetelor şi cadeţilor la Caransebeş

CSŞ Bega Timişoara s-a impus duminică cu 3-1 în cuplajul voleibalistic juvenil de la Caransebeş prin ambele echipe de cadeţi ale clubului, şi anume junioarele II, antrenate de profesorul Ioan Ersigan, învingătoare în faţa localnicei CSŞ în Seria G a Campionatului Naţional, respectiv juniorii pregătiţi de profesorul Dan Jitaru, care au triumfat în Seria D a aceleiaşi categorii de vârstă.

Cadetele s-au impus în 75 de minute, întorcând din nou soarta jocului, pe seturi 25-16, 25-17, 25-15, după ce pierduseră primul set cu 25-20, „într-o partidă frumoasă, în care după setul doi n-am mai întâmpinat probleme”, după cum a spus profesorul Ioan Ersigan, antrenor al junioarelor.

CSŞ Bega s-a impus în sextetul de bază Anca Ionescu, Alexandra Suciu, Claudia Fantaziu, Oana Mara, Ioana Ordean, Denisa Şata, cu Adriana Fantaziu în rol de libero. Au mai jucat Alexandra Cauc şi Alexandra Smochină.

Voleibalistele mai au de disputat două ultime meciuri în cadrul Seriei G a Campionatului Naţional, Divizia Cadeţi, în 16 februarie la Arad, etapă intermediară, şi în 20 februarie acasă cu CSŞ Lugoj, în sala de jocuri sportive „Profesor Mircea Albu”.

Totodată, s-a tras la sorţi componenţa şi locaţia fazei interjudeţene a Campionatului Naţional de Minivolei, care va fi găzduit într-una dintre cele 11 grupe ale sale la Arad, cu participarea elevelor din Arad, Lugoj, Lipova şi Timişoara, formaţia CSŞ Bega urmând să fie condusă de profesorul Ciprian Dârnescu, antrenor şi jucător activ în sextetul divizionarei B Universitatea.

Tot Dârnescu va conduce şi echipa de Volei Speranţe, junioare III, a CSŞ Bega la faza interjudeţeană din 26-27 februarie, adversarele şi locaţia urmând a fi stabilite.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la CSŞ Bega, dublă victorie cu 3-1 a cadetelor şi cadeţilor la Caransebeş

 1. Amelia spune:

  Încă o data strig cât pot de tare şi din tot sufletul şi gâtul… BRAVO FETELOR!… Vă mulţumim că ne daţi motive de bucurie… vă mulţumim că faceţi să rodească munca voastră cu fiecare meci câştigat…. Felicitări!….
  Reportajul acesta, ca şi celelalte, este extraordinar.
  Pentru reporter – adevărat maestru al condeiului – care transpune sentimentele în cuvinte şi ne ajută să retrăim emoţiile fiecărui meci – MII DE MULŢUMIRI.
  Mulţumim pentru că sunteţi, de fiecare dată, alături de echipele noastre. Mulţumim pentru că ne daţi o mână de ajutor, să facem cunoscut tuturor, prin intermediul presei, că avem cu ce ne mândri – presa fiind cea care de multe ori are un ecou răsunător, făcându-i pe toţi cei care au urechi să audă că avem şi noi în Timişoara echipe de volei, avem copii talentaţi, care merită susţinuţi, chiar dacă voleiul nu este un sport prea popular.

  Sperăm că veţi fi în continuare alături de noi, şi la celelate nivele, mai mici, din volei. Mă refer la minivolei şi speranţe… E adevărat, sunt mici … dar promit mult… sunt fete care au perspectivă în volei… Dacă anul trecut au obţinut medalia de bronz la naţionala – minivolei…. anul acesta obiectivul lor este medalia de aur….

  • Mulţumim pentru cuvintele frumoase şi aprecieri! Intuim că sunteţi părintele uneia dintre talentatele jucătoare şi nu putem decât să vă felicităm pentru iniţiativa de a vă fi îndrumat fiica spre un frumos joc sportiv şi de a o susţine în continuare. Este o plăcere pentru un ziarist localnic să consemneze un succes al sportivilor locului şi poate cea mai mare bucurie sufletească, de a îmbălsăma inima cititorului cu cronici potrivite. Sincer, n-am avea obiect de activitate dacă n-ar fi talentul celor din teren şi aportul dascălilor şi părinţilor, aşa încât suntem cointeresaţi ca talentul să dea roade – vrem să scriem de izbânzi! Vorbind în nume propriu, fără a fi pesimist, ci mai degrabă realist, după 19 ani de presă sportivă, opinez că Timişoara îşi cam ignoră şi îşi bate joc cu indiferenţă cinică şi incultă de potenţialul uman existent în arena sportivă… Dar cum speranţa moare ultima, luptăm până la ultima şansă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Juniori: