Timişorencele Petromăneanţ şi Molnar, sub bagheta lui Bogdan Paul şi Ciprian Dîrnescu, cu naţionala de Cadete, spre Balcaniada din Turcia

Dacă voleiul timişorean suferă profund, pregătindu-se de un al patrulea sezon succesiv fără o grupare divizionară feminină, măcar în eşalonul secund, în schimb deopotrivă jucătoare din sistemul juvenil de pe Bega şi un tînăr antrenor tot din Timişoara îşi urmează cu pasiune drumul, pregătindu-se în aceste zile pentru participarea cu România la Balcaniada de Cadete din Turcia. Iar alte două timişorence sunt pe punctul de a răspunde convocării în lotul naţional de Speranţe…

Jasmina Petromăneanţ, care are deja 3 sezoane pline la Centrul Naţional de Excelenţă de la Târgu Mureş, unde era selecţionată de la CSŞ Bega Timişoara, precum şi Laura Molnar, ajunsă în Ardeal tot de la gruparea şcolară din zona Dacia, au fost selecţionate în reprezentativa naţională de Cadete a României, care se pregăteşte în aceste zile la Chiajna pentru participarea la Balcaniada din Turcia, în perioada 29 iunie – 3 iulie.

Selecţioneri ai „tricolorelor” sunt tocmai Bogdan Paul, antrenor principal al prim-divizionarei CSM Lugoj, şi secundul său Ciprian Dîrnescu, timişorean din staff-ul tehnic al CSU Medicina CNUE Târgu Mureş, iar Vasile Canea, preparatorul fizic al lugojencelor, îndeplineşte acelaşi rol la naţionala de Cadete.

Care se pregăteşte la Chiajna începînd din 9 iunie, reunind 18 jucătoare, dintre care 12 vor alcătui lotul cu destinaţia Tekirdag, în Turcia. Anul trecut, la nivelul cadetelor, România se clasa a şasea din 9 participante la Balcaniada de la Bar, în Muntenegru.

Dar nu doar Petromăneanţ şi Molnar fac cinste sistemului juvenil de la CSŞ Bega, ci şi Lea Rancz şi Alexandra Cauc, alte două tinere cooptate la Târgu Mureş de la Timişoara, şi care au fost convocate pentru 2 iulie în lotul de Speranţe al României, la Izvorani, în vederea participării la Balcaniada respectivei categorii de vîrstă, din perioada 17-21 iulie, ce va fi găzduită în aceeaşi localitate.

 

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Timişorencele Petromăneanţ şi Molnar, sub bagheta lui Bogdan Paul şi Ciprian Dîrnescu, cu naţionala de Cadete, spre Balcaniada din Turcia

 1. voley _ timisoara spune:

  Felicitari tuturor fetelor si antrenorilor! Mult succes !!
  Ca o completare la ceea ce ati spus este si faptul ca din pepiniera CSS Bega, Romania a mai fost reprezentata in 2012 de Ovidiu Darlaczi la nationala de volei sperante baieti dar si de Alexandra Cauc la nationala de volei sperante fete unde a fost capitan de echipa si a alaturi de echipa sa a cistigat locul III – medalia de bronz – la Balcaniada din Turcia. Anul acesta participa din nou la Balcaniada cu nationala de volei sperante alaturi de colega ei de echipa Leea Rancz. Deci Timisoara are cu ce se mindri: 1 baiat, 4 fete si un antrenor – campioni nationali ( juniori II) reprezinta Romania la Balcaniada de sperante si cadete.
  Cinste lor!!!

 2. amator spune:

  Si tot anul acesta, sunt vicecampioane nationale la junioare I. Aceleasi fete si acelasi antrenor. Insa nu cu Bega Timisoara ci cu Medicina Targu Mures! FELICITARI!!!

 3. o mamica fericita spune:

  Aceleasi fete alaturi de colegele lor de la Csu Tg/
  Mures si acelasi Antrenor extraordinar sunt si Campioane la Cadete! Deci, avem de ce sa fim mandrii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Juniori: