Universitarii Timişoarei cedează la Zalău la 18, 19 şi 19 unei ex-medaliate cu 6 străini la cârmă cu estonul Vassiljev

Voleibaliştii nou-promovaţi ai Timişoarei au jucat sâmbătă de la ora 18 pe terenul unei foste mari forţe a sportului masculin la fileu în România, cea zălăuană, în zona locurilor 5-6 în ediţia anterioară a Diviziei A1, însă cu numai două succese în primele 7 etape ale noii campanii, în ciuda preluării din vară a sălăjenilor de către tânărul eston Rainer Vassiljev, bazându-se în această seară şi pe 6 străini, cu care SCM s-a desprins pe seturi la 18, 19 respectiv 19.

CSU UVT n-avea cum să răstoarne calculele hârtiei pe terenul zălăuanilor, care, cu Ana, Suarez Mendoza şi Pinto Cardozo principali realizatori a câte 16, 14 respectiv 12 puncte, au conturat o totuşi mai rară victorie în noua ediţie 2023-2024 a elitei interne, într-o etapă a opta cu întâlniri încheiate strict în 3 seturi.

În cea din Sălaj timişorenii au contat strict pe doar 8 „studenţi”, pe când în componenţa zălăuanilor numai străinii au fost şase, printre care şi Simoes Rosa Santana, Taboada, Stevanovic şi Vigil Gonzalez.

Dintre români şi cu Bartha respectiv ca libero Mărieş şi Platon, ardelenii preluaţi din noul sezon de un tânăr tehnician baltic trecut şi pe la cluburi din Cipru, Polonia – atât la Lubin cât şi la Wroclaw, respectiv din ţara natală, au dominat de puţin fiecare set, pe finalul cărora s-au desprins ceva mai clar, odată rezistenţa bănăţenilor înfrântă.

Rezultatele etapei a opta în Divizia A1 Masculin şi programul viitor, pe coloana clasamentelor actualizate a secţiunii Volei. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Volei: