Universitatea în grafic la Olt, 3-0 şi 3-0 cu Teo

„Ne-am mobilizat cum trebuie şi am strâns maxim de puncte din această deplasare, şase, exact aşa cum ne-am propus, şi în condiţiile în care am rulat întregul lot convocat. Să fim serioşi şi concentraţi în continuare!” a spus profesorul Sorin Grădinaru, antrenor al Universităţii Timişoara, lideră în seria de sud-vest a Diviziei A2, în care şi-a adăugat sâmbătă şi duminică victoriile de la Râmnicu Vâlcea, de fiecare dată cu 3-0, în faţa crudei echipe locale C.S. Teo Colegiul Naţional Mircea Cel Bătrân.

Sâmbătă, în primul joc, timişorenii s-au impus în 48 de minute, cu 25-12, 25-9 şi 25-13, într-un joc contând pentru etapa a noua, iar duminică, la 23 de ore distanţă, în partida reprogramată din cadrul rundei a şasea, din 20 noiembrie, când, la înţelegere, vâlcenii au fost scutiţi de deplasarea la Timişoara în ideea disputării ulterioare a acestei „duble”, pe malurile Oltului, căpitanul Albert Balint şi colegii săi au triumfat în 54 de minute, cu 25-12, 25-20 şi 25-16.

Universitatea primeşte în 19 februarie vizita celeilalte grupări din Râmnicu Vâlcea bazându-se pe juniori ai Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân, şi anume CNMB Vartex, pe care timişorenii au învins-o în toamnă cu 3-1 şi 3-0 pe malurile Oltului respectiv cu 3-0 în sala Universităţii.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 4

 


Alte articole legate de acest subiect: