România U18 și U19 pierd și al doilea joc în Scoția și Canada

Două selecționate juvenile ale rugby-ului românesc au întreprins zilele trecute stagii de pregătire și jocuri în Scoția respectiv Canada, pierzând toate meciurile disputate.

Reprezentativa sub 18 ani a cedat scoțienilor cu 62-3 (31-0) și 17-8 (12-0), cu mențiunea că aproape trei sferturi dintre componenții formației gazdă au fost convocați din selecționata sub 17 ani a insularilor, de unde și numele oponenților, Development U18. În rândurile ”tricolorilor” s-au regăsit și doi juniori din rugby-ul timișorean, Mârzac și Pânzaru.

Peste Oceanul Atlantic, naționala sub 19 ani a României a condus și în cel de-al doilea joc cu purtătorii frunzei de arțar, cedând însă din nou pasul pe parcurs. În prima apariție în Canada, ”Stejăreii” conduceau cu 3-9 dar pierdeau cu 21-9, în cea de-a doua Ovidiu Cojocaru și Ciprian Lucaci reușind eseuri în primele 22 de minute, scor 0-10, după care alb-roșii naționalei sub 20 de ani a Canadei au răsturnat rezultatul la 36-13. Pentru vizitatori a mai înscris Ionel Melinte, din lovitură de pedeapsă.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 0

 


Ultimele articole din categoria Rugby: