Schimb de lider în liga a VI-a, Promoţie, Seria I: AS Viitorul Teremia Mare – Unirea Sânnicolau Mare II 3-1 (1-1)

Un fotoreportaj exclusiv din vestul judeţului, la un joc de duminică în „Promoţie”… Pe un teren impracticabil, specific îndeosebi echipelor de un asemenea ștaif, AS Viitorul Teremia Mare a preluat fotoliul de lider de la echipa a doua a Sânnicolaului, care înaintea acestei etape avea un avantaj fragil, două puncte. Gazdele derby-ului din această duminică au reușit să câștige partida prin cele două goluri din mitanul secund ale atacantului Alex Prelipcean: scor 3-1.

Deschiderea scorului a fost consemnată la scurt timp după startul jocului, în minutul 12, de către Bărăgan, care a reușit să fructifice ocazia survenită și pe fondul neatenției apărării oaspeților.

Crișan – care ieri a evoluat și în meciul primei echipe a Sânnicolaului în deplasarea de la Peciu Nou – a restabilit egalitatea, micuțul mijlocaș plutind peste apărarea adversă şi reușind să trimită mingea în plasa laterală în urma unei lovituri de cap: 1-1. Pauza putea chiar să găsească oaspeții în avantaj, dacă Adoculesei nu rata marea şansă oferită de coechipierul său, Bartha, acesta punându-l în situație de singur cu poarta liberă.

Revenirea de la cabine i-a găsit pe cei de la Viitorul mult mai montați, astfel că în minutul 61, Alex Prelipcean își aduce echipa în avantaj, la una dintre puținele faze cursive ale meciului, colegul său din avanposturi, Moșneag, fiind în postură de servant. În ciuda eforturilor lui Sitaru, goalkeeper-ul Unirii, de a pleca neînvinși din deplasarea de la Teremia, același Prelipceanu îl mai învinge încă o dată în minutele de prelungire, astfel că amfitrionii acestei partide reușesc să treacă pe prima poziție.

AS Viitorul Teremia Mare: D. Prelipcean – Jurcoi, Poteraș, Moroșan, C. Prelipcean – Bota, Prisăcaru, Roșu (’51, Pietreanu), Benyo – Alex Prelipcean, Moșneag

Unirea Sânnicolau Mare II: M. Sitaru – Alex Stoianov, Florescu, Tincă, Filip – Regep – Adoculesei, Crișan, O. Oancia, Radu Cristian (’56, G. Ciobanu) – Bartha.

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Promoţie, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Schimb de lider în liga a VI-a, Promoţie, Seria I: AS Viitorul Teremia Mare – Unirea Sânnicolau Mare II 3-1 (1-1)

  1. Pingback: Schimb de lider în liga a VI-a, Promoţie, Seria I: AS Viitorul Teremia … · Oferte Sarbatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = doi

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: