Sala de handbal „Banatul”

Aud ca dupa condamnarile din „Dosarul transferurilor” LPS Banatul ar trebui sa primeasca aproximativ 269.000 dolari, ca urmare a transferului lui Paul Codrea de la Dinamo la Siena, bani pe care conducatorii clubului Ministerului de Interne „au uitat” sa-i plateasca la timp.

Ar fi bine daca aceasta actiune ar deveni si practica, si asta cit mai curind. Pentru ca, in ziua de azi, cind banii s-au imputinat in orice activitate, orice suma e binevenita.

Da, stiu ca LPS Banatul are mai multe sectii de performanta si fiecareia i-ar prinde bine orice suma. Modul cum vor fi impartiti banii de care am amintit va fi stabilit de persoanele abilitate, din cite stiu conducerea scolii si Consiliul de administratie.

Cu toate acestea m-as bucura daca marea parte a banilor ar fi destinata inceperii constructiei unei sali pentru echipele de handbal ale scolii, probabil prima urgenta pentru liceul de linga stadion. Probabil ca suma nu e destula pentru a acoperi intreaga constructie, insa odata si-odata trebuie inceputa aceasta cladire, atit de necesara!

Poate ca, vazind ca lucrurile sunt serioase si treaba a demarat, se vor alatura si altii acestui proiect. In fond, daca e sa fiu „ingust”, nu ar fi vorba de cit de patru pereti si un acoperis. Adica o „cutie” la care au visat, inca din 1949, anul infiintarii scolii, toti care au jucat handbal pentru echipa-fanion de juniori a orasului. Si care au trebuit sa se mulumeasca doar cu zgura de pe fostul bulevard Lenin (acum Eminescu) sau cu bitumul terenului de la sediul actual. O sala in care nu au avut bucuria sa joace mari nume ale handbalului romanesc crescute aici, precum Simona Arghir, Christine Metzenrath, Zoranka Stefanovici sau Alexandru Fölker.

Asadar, puneti cit mai repede piatra de temelie a salii de handbal „Banatul”!

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 11