Paleacu aduce victoria acasă la… Giarmata, Peciu Nou – primele puncte: D Timiș sâmbăta la 11

Alte tot atâtea meciuri, trei, s-au disputat și sâmbătă de la ora 11 în cadrul rundei a XIV-a din Divizia D Timiș, de astă dată, spre deosebire de două dintre jocurile de vineri, cu oaspeții învingători, câștigând grupările gazdă, fie și la limită sau nu tocmai pe… teren propriu.

Prima remiză a etapei în curs, Timișul Șag – Progresul Ciacova 1-1 (0-1). Timișul este la a cincea remiză, dintre care trei cu 1-1 dar tot trei și acasă. Bogdan Moroșanu a egalat în minutul 75 pentru gazde, revenind astfel cu gol după câteva etape de absență, datorată unei accidentări. Dacă gruparea din Șag e la a cincea rundă la rând fără victorie, în schimb noii divizionari D din Ciacova sunt la a patra apariție fără eșec, precedentele 3 constând în victorii la zero. Pentru vizitatori a deschis scorul Sebastian Secareș, în minutul 15, marcator pentru al doilea meci consecutiv.

AS Peciu Nou

AS Peciu Nou

În sfârșit, primele puncte în acest campionat pentru elevii lui Handrache: AS Peciu Nou – Progresul Gătaia 2-1 (0-1). Gazdele au întors rezultatul pe final, în dauna unor vizitatori aliniați la start după 4 victorii în precedentele 5 etape. Răsturnarea au produs-o Gheorghe Schipor în minutul 77 și Cosmin Gorbe în minutul 80, așadar un alt juniori, după ce juniorul Alexandru Olar adăuga încă din minutul 1 o altă reușită hat-trick-ului pentru Progresul din runda trecută. Oaspeții au jucat însă din minutul 25 în 10 componenți, Ilea fiind eliminat pentru două cartonașe galbene.

În fine, ”verzii” s-au reabilitat după eșecul din restanța intermediară de marți, 0-1 acasă cu lugojenii, punând punct seriei nefaste 0-0, 0-1, 1-2 printr-un succes la limită, semnat de un veteran: ACS Dumbrăvița – Seceani 1-0 (0-0). Alin Paleacu a marcat în minutul 70 dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, ca unic gol al întâlnirii de la Giarmata, strămutată pe ”Nicu Moraru” dat fiind impracticabilitatea terenului desfundat din Dumbrăvița. A fost primul eșec al nou-promovatei în urma unei serii pozitive cu 1-1, 2-1 în deplasare și 4-0…

Iar etapa continuă, rezultatele, clasamentul la zi și programul viitor fiind pe coloana dreaptă, laolaltă cu datele tehnice din Liga 2.

Căci tot de la ora 11, respectiv de la 11,30 în cazul derby-ului de la Târgoviște, a demarat și etapa a XV-a în Liga 2, una dominată clar până acum de oaspeți: CSM Râmnicu Vâlcea – Sepsi 0-1 (Daniel Ene 90+4 – penalty), Foresta Suceava – CS Afumați 0-2 (0-2), CS Balotești – Dunărea Călărași 0-3 (0-2), ACS Berceni – Olimpia Satu Mare 1-7 (1-2) de la 1-0 respectiv Chindia – Juventus Bucurețti 0-0. ASU Politehnica începe acasă la ora 14, cu Unirea Tărlungeni, iar UTA Bătrâna Doamnă mâine la 11, tot acasă, cu cei din Clinceni.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: