Paul Codrea, antrenor principal la CS Ghiroda. Prim meci acasă, în etapa 8, cu Lorena, nu în Plopi, ci la Ghiroda: revenire Mateescu

Paul Constantin Codrea, fostul internaţional român, nu mai este implicat în Ghiroda copilăriei sale doar prin baza sportivă axată şi pe fotbalul juvenil, ci şi în calitate de antrenor principal al divizionarei D din localitate, acceptată în această seară şi prin care revine aşadar după nici un an pe o bancă tehnică de grupare de liga a IV-a din Timiş.

asu-poli-timisoara-kikinda-17-paul codrea

 

Despărţit fără înfrângere şi pe primul loc de ASU Politehnica Timişoara la finele lui noiembrie 2014 şi al turului ediţiei precedente din Divizia D Timiş, Codrea a acceptat o nouă provocare în liga a patra judeţeană, de astă dată tocmai la clubul cu care pe-atunci a sa grupare alb-violet s-a luptat din greu dar fără succes pentru locul I în campania 2013/4.

CS Ghiroda nu avea însă să se impună şi la barajul de promovare în Liga 3, din iunie 2014, aşa încât a continuat în eşalonul patru, pe alocuri şi cu oarecare asperităţi pe parcurs, un nou şoc survenind zilele trecute, când mai experimentaţii Remus Steop şi Orlando Trandu şi-au înaintat demisia de pe banca tehnică.

Steop şi Trandu preluau Ghiroda în calitate de campioană a Diviziei D Timiş, în cursul campionatului precedent, dar în ciuda unui start relativ bun în această vară, cu un singur eşec în 6 apariţii, s-au retras de la cârmă. Promptă, CS Ghiroda l-a investit astăzi, cu două zile înaintea deplasării la Jimbolia, din etapa a VII-a, pe tânărul de 34 de ani Paul Codrea, care nu mai necesită absolut nici o prezentare.

Aşadar, după un întreg retur şi încă 6 etape fără emoţiile celui de pe banca suspinelor, Codrea s-a reapropiat de vestiar şi linia de margine. Iar „secund” îl va avea pe Vlad Bura.

Debutul noului staff tehnic într-un meci pe teren propriu va avea loc peste două runde, în 19 septembrie de la ora 11, dar nu în „Plopi”, ca o excepţie, ci la Ghiroda, contra Lorenei Giarmata Vii. De notat şi revenirea după ceva vreme la cei din Ghiroda a veteranului portar Adrian Mateescu.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: