Onosă deschide şi completează cvintetul golurilor învingătoarei Millenium Giarmata iar Moroşan se apropie la un gol de liderul marcatorilor, Nanu: 5-4 (2-0) cu Flacăra Parţa în Divizia D Timiş. Albu, 9 etape suspendare

A patra clasată în liga a IV-a judeţeană, CSC Millenium Giarmata, din fruntea plutonului care a pierdut de la 15 puncte în sus urma ocupantelor podiumului, a învins acasă marţi seară la ridicarea cortinei etapei a 33-a în campionatul Diviziei D Timiş, într-un joc cu 9 goluri, marea majoritate marcate după pauză, când a înscris de 4 ori şi ocupanta locului 14, Flacăra Parţa: 5-4 (2-0).  

Gruparea mai bine poziţionată, Millenium, a fructificat marţi de la ora 18 avantajul terenului propriu la începerea celei de-a 14-a runde din returul sezonului de primăvară în Divizia D Timiş, desprinzându-se cu două goluri marcate în succesiune rapidă de Răzvan Onosă şi Nino Gavruţă după circa o jumătate de oră de joc, avantaj menţinut şi în partea secundă în ciuda primelor replici ale oaspeţilor din Parţa, ba chiar majorat în ultimele 10 minute de acelaşi Onosă.

Flacăra, învinsă acasă la sfârşitul săptămânii printr-un unic gol care a propulsat-o pe CSC Peciu Nou în fotoliul de lider, a redus la limită din handicap în minutul 89 şi prelungiri, fără însă a şi încurca planurile localnicilor, care se impuneau şi la finele rundei trecute, tot printr-un unic gol, la Comloşu Mare.

Cei in Parţa se alegeau în urma eşecului cu noua fruntaşă cu un ultim avertisment şi o penalitate sportivă de 500 de lei, antrenorul principal Florin Albu, eliminat în respectiva partidă din weekend, fiind suspendat pentru 9 etape.   

Daniel Nicolaescu a fost cel care a „spart gheaţa” la Giarmata pentru Flacăra Parţa, reducând din deficit în minutul 60, 2-1, însă Bogdan Moroşan a replicat prompt în minutul 62, astfel şi apropiindu-se la un singur gol de liderul marcatorilor în „D”, Florin Nanu, cu 34 de reuşite pentru deteni.

Mai treceau alte circa 10 minute şi fiecare formaţie înscria din nou, prin Marco Contescu gazdele, vizitatorii prin Daniel Vlădulescu, 4-2 la care a marcat din nou Onosă, în minutul 82, liniştind apele.

Cu sacii în căruţă, favoriţii au încasat pe final, marcatori Raul Duţu şi Radu Pîrvulescu, 5-4.

La fluierul lugojeanului Copaci, Vasile Luţă a început cu Alex Vlascici – r Mocanu, Nino Gavruţă, Andrei Capstrâmb, Valeriu Sofronea, Mihai Vida, Răzvan Onosă, Adrian Sevici, Sebastian Stoica, Caius Marta şi căpitanul Bogdan Moroşan, înlocuit în minutul 80 ca parte a unei duble modificări, când a ieşit şi Sevici, intrând Fabian Glujdea şi Denis Coiov. 

În prealabil, după prima oră de joc, mai intrau Adrian Ştefan în locul lui Şofronea, în minutul 62, şi Marco Contescu pentru Stoica, rezerve rămânând Jigum – Robert Roşu şi Levai.

La Flacăra, care deţine aproape 10 puncte avans înaintea ultimelor 5 runde în faţa nou-promovatei de pe antepenultima poziţie dintre cluburile rămase încă în întrecere, AS FC Unirea Jimbolia, în vreme ce codaşii din Topolovăţu Mare şi Variaş n-au trecut încă pe ultimele două trepte de „cota” primelor 10 puncte agonisite, portarul căpitan Raul Ionescu i-a avut în faţa sa pe Gabriel Drăguş, Andrei Cernat, Daniel Vlădulescu, Daniel Nicolescu, Radu Pîrvulescu, Andrei Gania, Andrei Mîţu, Laurenţiu Berar, Ruben Nicolaescu şi Claudiu Barb, ultimii 2 fiind înlocuiţi la pauză cu Gheorghe Sabău şi Raul Duţu, după care Denis Dorobanţu a intrat din minutul 70 în locul lui Mîţu. în timp ce Ungureanu – Cristian Nicolaescu şi Alexin au rămas pe bancă. 

Programul etapei inaugurate la Giarmata şi care va continua la sfârşitul săptămânii, laolaltă cu clasamentul actualizat cu acest 5-4 şi ultimele rezultate din weekend, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal. În aceeaşi rubrică, toate rezultatele recente din grupele valorice în SuperLiga, Liga 2, Liga 3 şi eşaloanele 5 şi 6 în Timiş.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: