Peciu Nou revine după mijlocul reprizei a II-a, tot atunci și Lobonea semnează ”dubla” afară

Etapa a XII-a în Divizia D Timiș a continuat astăzi de la ora 11 cu meciuri în care s-au înscris câte 3 goluri, toate participantele la întrecere marcând.

Sâmbătă 20 octombrie de la ora 11 s-au jucat alte două partide din runda în curs în liga a IV-a județeană, într-una gazdele răsturnând scorul după mijlocul reprizei a II-a: AS Peciu Nou – Progresul 1906 Ciacova 2-1 (0-1).

Au marcat: Mihai Boșca 70 – autogol, Laurențiu Copoeru 84 / Florin Pîrvulescu 25.

Cei din Peciu Nou au stopat astfel seria de 5 victorii a Progresului, întrerupând la rândul lor propria lor serie negativă de 3 înfrângeri.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Alin Botaş şi Horaţiu Lotrean. Observator de arbitri Ciprian Trancă, iar delegat de joc Costică Candet.

CSO Făget – CSC Dudeştii Noi 1-2 (0-1)

Lobonea

Au marcat: Horea Onae 56 / Sebastian Lobonea 31, 71. ”Dublă” prin care nou-promovata a legat din nou măcar două victorii, pentru a treia oară în acest campionat. Făgețenii în schimb au pierdut pentru prima oară acasă după 9 etape.

Arbitri: Ioan Copaci – Gabriel Goloşie şi Ariel Copaci. Observator de arbitri Ioan Lazăr, iar delegat de joc Tiberiu Olteanu.

Și s-au mai dictat la mijlocul săptămânii și niște suspendări, din partea Comisiei de Disciplină a AJF Timiș, după cum urmează: Răzvan Dragomir (AS Seceani) și Dan Rațiu (ASO Deta) – câte 5 etape fiecare respectiv câte 200 de lei amendă; Lucian Stoica (AS Seceani) pe o etapă; Bogdan Piloiu (Unirea Tomnatic) tot pentru o etapă dar și cu o amendă de 150 de lei, antrenorul Adrian Șețu fiind suspendat o etapă și amendat cu 100 de lei. Iar Dorin Blaga, de la CS Unirea Sânnicolau Mare, s-a ales miercuri cu 3 etape de suspendare și 200 de lei amendă pentru faultul comis asupra golgheterului Diviziei D Timiș, Mădălin Livan, în meciul din Cupa României câștigat marți de gazda ACS Carani cu 3-1.

Etapa continuă de la ora 15 cu alte 3 jocuri, asupra cărora vom reveni. Clasamentul actualizat și programul viitor al etapei a XIII-a, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: