Victorii cu 2-1 și remize la final de etapă

Ultimele patru jocuri ale etapei a XXI-a din liga a IV-a timișeană s-au disputat astăzi și s-au încheiat cu victorii cu 2-1 ale gazdelor din Lugoj și Ciacova precum și cu remize obținute în deplasare de Progresul Ciacova și AS Peciu Nou. A rezultat o rundă a treia pe 2018 cu 4 succese acasă, 3 rezultate de egalitate și două triumfuri ale vizitatorilor, amfitrionii înscriind 15 goluri iar oaspeții 13.

CSM Lugoj II – Avântul Periam 2-1 (0-1)

Au marcat: Denis Ştefoni (min. 83) şi Denis Ştefănescu (min. 84), respectiv Valeriu Mager (min. 10).

Oaspeții lui Marius Stanache au reuşit să deschidă rapid scorul şi să conducă până în minutul 83, însă finalul a aparținut gazdelor, care au întors rezultatul în două minute, câștigând pentru a doua oară la limită acasă în acest retur.

Nu a mai arbitrat Florin Brădău, plecat fiind din ţară, iar înlocuitor a fost Elisei Balaj, care s-a achitat cu brio de sarcinile încredinţate, asistat de Cristian Pleşa respectiv Marius Talpoş.

Unirea Tomnatic – Progresul Gătaia 0-0

Meci cu de toate la Tomnatic, mai puțin goluri. Astfel, în minutul 24, Bogdan Pleşcan a părăsit terenul grav accidentat, fiind înlocuit în efectivul oaspeților cu Andrei Borlea, iar în minutul 50 Laurenţiu Luca a văzut cartonaşul roşu, pentru două galbene, ca apoi, în minutul 78, Daniel Crişan să nimerească transversala.

În sfârşit, gazdele au ieșit la rampă dar cu multe ratări, irosind până şi o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Cătălin Botaş, Ionuţ Nemiţeanu fiind intuit de portarul Marco Bota.

Ca totul să fie complet, câţiva spectatori au intrat pe teren la sfârşitul meciului şi s-au răfuit cu preşedintele clubului vizitator, Mihai Racz, şi cu jucătorul Cristian Gavrilă, care a fost bruscat şi apoi lovit. Jucătorii au intrat în vestiar iar antrenorul oaspeţilor, Cosmin Şuşman, a apelat de urgenţă numărul 112, de nevoie, la năvala peste ei la cabine. Aceste fapte reprobabile ne-au fost relatate de antrenorul echipei din Gătaia.

Progresul 1906 Ciacova – Voinţa Biled 2-1 (1-0)

Au marcat: Flavius Ion (min. 33) şi Florin Pîrvulescu (min. 85), respectiv Cornel Mihalache în minutul 62 din lovitură liberă de la 18 metri.

În tur, echipa Progresul 1906 a furnizat surpriza etapei, încheind deplasarea cu un scor de egalitate la patru. Astăzi și-a păstrat invincibilitatea în retur, adunând 7 puncte din 9 posibile. În contrast, în dreptul Voinței tronează un zero la rubrica puncte pe 2018, aspect valabil și pentru Cocoșul.

Terenul a fost foarte greu și mult nu a lipsit ca arbitrii să întrerupă jocul, întrucât gazonul devenise aproape impracticabil.

AS FC Bazoşu Vechi – AS Peciu Nou 1-1 (0-0).

Au marcat: Florin Dobre (min. 52), respectiv Patrian Trifu (min. 53), ambele din lovituri de la 11 metri acordate de arbitrul Daniel Vărzan.

În tur se consemna o remiză cu goluri multe, astăzi s-a înregistrat tot un rezultat de egalitate. Prin care elevii nou-promovați ai lui Sorin Tomoş au ratat elevarea pe locul trei în clasament, cele două puncte risipite în faţa ”lanternei roşii” fiind și primele pierdute în 2018 de cei din Bazoș.

Rezultatele etapei a XXI-a, clasamentul la zi și programul celei viitoare, din Joia Mare, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: