Roberto Ivan după 3-1 pentru Poli II: „Victoriile aduc victorii!”

Poli II a săltat vineri seară pe 5 în clasament, peste învinsa sa, Jiul Petroşani, de care a dispus în runda a 24-a din C5 cu 3-1 (1-0), graţie reuşitelor lui Boştină, din minutele 2 şi 71 – din penalty, respectiv Velici (55), semnatari ai celui de-al cincilea triumf la rînd în retur, şi din nou primind tot un gol. S-a reconfirmat şi apetitul ofensiv polist pe „Ştiinţa”, cu 33 de goluri înscrise în 12 jocuri, dar şi căderea de formă a alb-negrilor în deplasări, unde suferă al 4-lea eşec la rînd. Ce mai lună aprilie pentru Poli II, în ciuda tuturor problemelor clubului…

„A fost un meci bun, echipa este în creştere de formă. Copiii au început să prindă încredere  şi de la meci la meci greşelile sunt tot mai puţine. Se confirmă ceea ce am spus, că victoriile aduc victorii, şi sper să continuăm tot aşa”, ne-a spus antrenorul Roberto Ivan după succesul „violeţilor”, adăugînd că „Jiul este o echipă matură, cu foşti jucători în Liga 1 şi cu cîţiva tineri de perspectivă dar avantajul nostru a fost că am marcat repede şi ne-am făcut meciul uşor”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: