ACS Poli, scorul campionatului! Alexa: „Nu am câştigat mare lucru azi… dar mă bucur pentru Dragomir, titular la 15 ani şi jumătate”

Alb-negrii Timişoarei au reuşit vineri de la 17,30 scorul campionatului în B2, 3-0 în uvertura rundei a VII-a cu FC Bihor Oradea, tot 3 goluri mai înscriind şi Fortuna Poiana Câmpina, pe Criş, respectiv Olimpia, Şoimilor Pâncota, însă primind câte o „boabă”.

Triumf prin care au revenit pe podium, rămânând de văzut rezultatele jocurilor de sâmbătă de la 11, dispute ce sunt enumerate pe coloana dreaptă, a clasamentelor.

 

Până atunci, să vedem ce-a spus Dan Alexa după cel mai clar triumf al lui ACS Poli tot de la un duel acasă contra unei echipe antrenate de Pelici, atunci fiind 4-0 cu vâlcenii, pe 3 mai 2013, tot în B2. Ulterior, alb-negrii mai înscriau tot 3 într-un joc o singură dată, pe 13 mai 2013, 3-1 acasă cu târg-mureşenii. Au trecut de-atunci aproape 17 luni!

„Am făcut un joc bun, echipa s-a descătuşat după primul gol şi în multe momente a arătat ceea ce vreau eu de la ea. Oradea s-a apărat, a încercat să profite pe contraatac, dar noi am meritat victoria. Nu am câştigat mare lucru azi. Ne aşteaptă două dispute dificile, la Câmpina (n.n.: miercuri de la ora 15) şi acasă cu Olimpia (sâmbătă, ora 11)”.

„Pedro Henrique a suferit o întindere mulsculară şi sper să nu fie grav, căci e un jucător cum nu sunt mulţi nici în Liga 1. Din păcate el a pierdut mult cât a fost plecat! Mă bucur pentru Dragomir, Bocşan şi Popescu. Bărbuţ a fost periculos, rezervele au intrat bine în jos. La noi a fost o problemă mentală şi mă bucur că am jucat amicalul cu Hunedoara”, a continuat antrenorul aflat la al treilea succes la rând acasă, din 3 apariţii: 1-0, 2-1, 3-0.

„Pe Pap nu l-am simţit concentrat la antrenamente… de aceea l-am ales pe Smaranda. Mă bucur pentru Dragomir, titular la 15 ani jumate, e un jucător care în antrenamente vrea să dea totul. I-am dat încredere şi de aceea l-am preferat azi”, a mai specificat Alexa, care a făcut 3 titularizări în premieră în noul sezon de B2, Smaranda, Bocşan şi juniorul B Vlad Dragomir, înlocuit pe parcurs, în aplauzele tuturor spectatorilor, foarte puţini însă.

”În meciurile din deplasare ne lipsesc omogenitatea şi experienţa. Echipa a câştigat în calitate prin aducerea lui Pedro şi Cânu iar pe Popescu îl văd având un rol foarte important în echipă”, a mai spus Alexa, specificând despre… „scaunul” său că „N-am simţit nici un fel de presiune dar nu te poţi simţi bine atunci când pierzi şi la Vâlcea, şi la Reşiţa!” Corect să nu-ţi fie totuna dar la fel de corect să nici nu simtă orice fel de presiune. Ar fi fost şi culmea, la mijlocul turului…

Despre gazdele învingătoare s-a referit şi antrenorul bihorenilor, un timişorean ex-polist, fost fundaş central al cândva divizionarei A. „Victoria lui Poli e meritată, o felicit şi îi doresc mult succes în continuare. Face parte dintr-un grup care se bate la promovare, alături de Câmpina, Mioveni, Reşiţa şi Vâlcea. Am jucat cu toate acestea, dar fiind timişorean aş putea fi subiectiv şi nu vreau să spun care a fost mai puternică. Oricum, campionatul e lung, mai e şi play-off-ul”, a spus Alexandru Pelici, în vârstă de 40 de ani, care îl are ca antrenor secund la CS FC Bihor pe un alt ex-fundaş polist, dar lateral, Roberto Ivan, din generaţia 1971.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: