CSM Lugoj detronează liderul cu 5-0 la Orțișoara, Sînandrei-Carani învinge tot la 5 diferență în deplasare. Divizia D Timiș, etapa 5: rezultate, marcatori, echipe, declarații

Oaspeții au câștigat 5 meciuri în etapa a V-a din Divizia D Timiș, unul fiind remizat, iar trei dintre succese le-au conturat prin a înscrie minimum 5 goluri, chiar 7 în cazul celor de la CS Sînandrei-Carani, deja 5 până la pauză. De 5 ori a marcat în deplasare și CSM Lugoj, tocmai pe terenul liderului cu punctaj maxim, Cocoșul Orțișoara, unică formație gazdă care n-a punctat în această rundă. S-a marcat un număr similar de goluri celui din ”intermediara” de la mijlocul săptămânii, 20 gazdele, 27 vizitatorii. Dar iată rezultatele, marcatorii și succinte detalii. Programul viitor și clasamentul actualizat, pe coloana ierarhiilor secțiunii Fotbal.

Ca o paranteză, au fost suspendati pentru cartonașul roșu încasat etapa trecută Vlad Raul Cristian și Andrei Ghiunghiuș (Voința Mașloc) câte o etapă. Rotariu (Jimbolia) două etape si o penalizare sportivă de 500 de lei, la fel și Muhamed Hissein (CSC Liebling) – două etape si 500 de lei.

Ce a fost sâmbătă la matineu?

CS Timişul Şag – Steaua Roşie Variaş 2-0 (1-0).

Răzvan Banu a deschis scorul în minutul 40, din lovitură liberă de la 20 de metri, iar în partea secundă, la cinci minute de la reluarea jocului, Răzvan Gălan a dublat avantajul pentru echipa sa.

Noul antrenor al învingătorilor, Adrian Bungău, a declarat: ”Am avut în teren o echipă tânără, care pot spune că are jucători talentați, au calitate și sunt dornici de afirmare. Mă bucur că am ajuns la Șag și sper să am continuitate și să obținem rezultate pozitive!”

Eliminată marți acasă din Cupa României cu 1-4 de o divizionară ”C”, ex-divizionara ”C” de pe malurile Timișului a depășit clar liderul, spulberându-i punctajul maxim și detronându-l din fotoliul fruntaș: CS Cocoşul Orţişoara – CSM Lugoj 0-5 (0-2).

Vioara întâi, Aziz Njifakue, care a reușit un hat-trick, completat fiind de Dorin Mărmăneanu și Filip Lakatoș.

De 5 ori au înscris și rivalii la șefie din Peciu Nou, dar pe teren propriu, de fapt cea mai clară victorie a gazdelor, în condițiile în care celelalte au fost conturate cu 3-1, 2-0 respectiv 2-1: CSC Peciu Nou CSC Liebling 5-1 (2-0). 

Iar astfel cei din Peciu Nou au preluat cu un punct avans șefia de la Cocoșul Orțișoara, egalată la puncte de cei din Deta, Giarmata și CS Sînandrei-Carani. 

Marcatori: Adrian Vlădic (min. 18), Răzvan Rus (40, 65), Denis Bud (min. 72) și Narcis Doroș (min. 80), respectiv Ionuț Semeniuc (min. 70).

Au jucat formațiile:

Peciu Nou: Boșca – Rosenblum, Matei, Ștreangă, Filimon, Scutaru, Denis Bud, Rus, Voroș, Szalkai, Vlădic.

Rezerve la start: Daniel Trițoiu, Teslariu, Ilaș, Stoica, Rupa, Cornel Bud.

CSC Liebling: Toth – Dănilă, Ștreango, Petri, Ionuț Semeniuc, Păstrăveanu, Rădulescu, Periat, Butura, Nichiforel, Goia.

Rezerve la start: Oros, Manea, Petiu, Ionuț Semeniuc, Ovidiu Semeniuc.

Avântul Topolovăţu Mare CS Sînandrei-Carani 2-7 (1-5). 

Marcatori: Denis Coiov (min. 35) și Flavius Cristescu (min. (60), respectiv Alin Gîrz (minutele 9, 17 și 19), Dan Silaghi (min. 37), Dragoș Croitoru (min. 43), Daniel Laslău (min. 55) și Alex Bodochi (min. 90+1).

După ce au câștigat trei jocuri în ultimele 10 minute, de această dată elevii lui Narcis Petre si-au asigurat victoria în prima repriză. Avântul, rămas cu un punct, învingătorii săltați la 12 din 15 posibile.

La fluierul arbitrului Eugen Gheorgheoiu au jucat următoarele formații:

Topolovățu Mare: Vlascici – Coiov, Băran, Fechete, Iakab, Turcin, Corjuc, Amponsan, Todîrcan, Cristescu, Flavius Lazea.

Antrenor Alin Muntea.

Au mai jucat: Cuclaros, Mitrache și Oprea.

Sînandrei-Carani: Ulmet -Buzdugan, Vidican, Negruț, Centea, Laslău, Croitoru, Radu, Hodiș, Silaghi, Gîrz.

Antrenor: Narcis Petre.

Au mai jucat: Marius Rus, Funtinger, Bodochi și Dincă.

Pe bancă: Holca, Țigănaș, Anagor și Podină.

După-amiaza s-au jucat celelalte meciuri ale etapei a V-a.

CSO Deta – CSU Universitatea de Vest 2-1 (0-1). 

Detenii au urcat și ei la 12 puncte prin a răsturna scorul după pauză, în chiar primul minut grație golului egalizator al lui Florin Nanu și celui al victoriei, înscris pe final de Petrișor Mesterca, în minutul 83. ”Studenții”, rămași cu 4 puncte, deschideau scorul prin Ionuț Vucea în minutul 26. Iar Ionuț Vucea rata în minutul 21 o lovitură de la 11 metri.

Vzitatori cu poftă de gol și spre orele serii: Progresul 1906 Ciacova – CS Unirea Tomnatic 1-5 (0-3). 

De la 0-5 acasă la mijlocul săptămânii, la un succes în deplasare cu 1-5 în întâlnirea formațiilor cu câte 3 puncte.

Marcatori: Cristi Tăbăcaru în minutul 62 respectiv Denis Chistrugă (15, 60 și 75), Alexandru Baranyi 25 și Marco Muscă 38.

CS Comloșu Mare – Unirea Sânnicolau Mare 1-2 (0-1)

”Mai mare” orașul decât comuna, Unirea săltând în clasament peste gazdele învinse, cu 10 puncte, față de cele 9 ale amfitrionilor.

Marcatori: Marius Toma minutul 90 – Daniel Galea minutul 25 din lovitură liberă de la 28 de metri, Raul Boboiciov 89.

CS Unirea Sânnicolau Mare (antrenor Cristian Contescu): Timiș – Crișan, Olaru, Florescu, Pîrlăgeanu, Moldovan, Bizău, Galea, Manoliu, Tulcan, Gueye.

Au mai jucat: Boboiciov, Tranculov, Cozma, Michi.

Ex-divizionara ”C”, la a patra victorie în 5 runde, acum în fața oaspeților nou-promovați: CSC Millenium Giarmata – Gloria Moșnița Nouă 3-1 (1-0)

Marcatori: Andrei Capstrâmb minutul 5, Răzvan Onosă 62 și 90+3 – Bogdan Andriucă 87.

Prima înfrângere în acest campionat a unei grupări care a tras la titlu în campania anterioară, cedând acasă celor din Gătaia, la al doilea lor succes: Flacăra Parța – Progresul Gătaia 2-3 (0-0).

Marcatori: Sergiu Iorgovan 75, Ioan Făndel 90 – Aleksandar Radovan 50, Florin Natanticu 52, Florin Călin 90+3.

Fosta grupare de ”Județ”, la prima remiză în ”D”, smulsă în prelungiri, oaspeții fiind la cea de-a doua: AFC Unirea Jimbolia – Voința Mașloc 2-2 (0-1). Remiză în întâlnirea echipelor cu câte un succes în cont.

Marcatori: Adrian Ciotă 70 și 90+4 – Darius Buzdugan 11, Sebastian Lobonea 60.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: