Campioana seriei se desprinde rapid și semnează prima victorie: Şoimii Lipova – CS Avântul Periam 4-1 (2-0)

Tare mult i-a luat campioanei la zi a seriei vestice să obțină prima victorie în noul campionat al Ligii 3, abia în etapa a VI-a, cu ocazia meciului de astăzi de la ora 15 cu o altă formație fără succes, de care s-a desprins deja din primul sfert de oră, triplându-și avantajul în ultimele zece minute: CS Şoimii Lipova – CS Avântul Periam 4-1 (2-0).

Abia la a patra încercare acasă în noul campionat a spart gheața campioana seriei, Șoimii repurtând întâiul triumf pe teren propriu în ediția 2021/2 a Seriei 8 după rezultate negative, 0-2 cu cei din Ghiroda și Giarmata Vii, 0-1 cu CS Crișul Chișineu Criș și 1-1 cel mai recent cu Pobeda. 

Nici Avântul nu stătea deloc bine, după ce era spulberată cu 0-6 acasă de dumbrăvițeni, în următoarele 3 deplasări mergând din rău în mai rău, 1-1 la Pecica, 2-1 pentru ghirozeni pe ”Emilian Pavel” și 4-1 astăzi pentru CS Șoimii. 

Care a deschis repede scorul prin Vlad Filimon, deja în minutul 4, ca după numai alte 8 minute să-l majoreze Nicholas Brad: 2-0.

Jocul avea să fie întrerupt circa 6 minute când portarul oaspeţilor, Iordache, a resimțit o stare de rău, având nevoie de îngrijiri medicale. Iar medicii nu i-au mai permis să intre în teren, fiind înlocuit în minutul 36 cu Holca.

După pauză, în minutul 57, Gălăţan a prins o torpilă de la 30 metri, nimerind transversala. Transversală care a prevestit golul de onoare al vizitatorilor, marcat de  Răzvan Trandu în minutul 69: 2-1.

Gazdele au înscris însă din nou de două ori într-un interval scurt de timp și pe finalul jocului, desprinzându-se în ultimele 10 minute prin golurile marcate de Kevin Trabalka în minutul 80 şi David Ciubăncan în minutul 84… 4-1.

Triumf arădean în dauna timișenilor, Avântul urmând a primi la Periam vizita ”bulgarilor” de la Pobeda, după care o nouă ieșire la nord, la Curtici. Pentru Șoimii, vizitarea Dumbrăviței.

Rezultatele etapei a VI-a în C8 și programul rundelor 6-7, pe coloana clasamentelor.

*

CS Șoimii Lipova: Iliescu – Suslak, Nicolescu, Popa, Aldan – Brad, Salhi, Gavrilă, Bozian – Trabalka, Filimon.

Antrenor: Flavius Sabău.

Rezerve la start: Buta, Polgar, Stoin, Dolga, Hațegan, Ciubăncan, Gherasim, Ban, Simion.

CS Avântul Periam: Iordache (min. 37, Holca) – Siminiceanu, Artimon, Gașpar, Mager (min. 87, Ologu) – Poparadu, Olteanu (min. 46, Chistrugă) – Gălățan, Trandu, Periat (min. 46, R. Dan) – Petric.

Antrenor: Cosmin Mînecan.

Rezerve: R. Dan, Buzdugan, Viașu, Toma.

Au arbitrat: Victor Hurducaș – Alin Cristian Mureșan şi Paul Bogdan Pojar (toti trei din Cluj). Observator de arbitri: Dorin Voina; delegat de joc, Antonie Burtea (ambii din Reşiţa).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: