Campionatul Municipal Lugoj: CS Bega Belinţ – VHP Pădureni 4-1 (3-0) + FOTO

Prima clasată în Campionatul Municipal Lugoj a câștigat duelul direct la vârf cu ocupanta poziției secunde, după ce s-a desprins încă din prima repriză a jocului de duminică de la ora 11, din etapa a XXI-a: CS Bega Belinţ – VHP Pădureni 4-1 (3-0).

Liderul a deschis scorul în primul sfert de oră și l-a majorat la mijlocul reprizei I, înscriind din nou foarte puțin mai apoi, 3-0 deja în minutul 25. Derby tranșat favorabil de CS Bega, care a marcat și spre mijlocul părții secunde, replica secund clasatei venind prin golul de onoare din ultimul sfert de oră.

Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Chizătău, unde fruntașa eșalonului șase lugojean, din Belinț, și-a păstrat fotoliul de lider, ba mai mult, sportivii pregătiţi de antrenorul-jucător Florin Grozoni luând astfel un avans de patru puncte faţă de ocupanta locului secund.

Denis Ştefoni a deschis scorul în minutul 12 din lovitură de la 11 metri, Deyan Ştefănescu dublând avantajul în minutul 22, după care Armando Stoian a înscris pentru CS Bega în minutul 25, iar Ștefănescu din nou și în minutul 62: 4-0. Când derby-ul ”Municipalului” lugojean devenea fără istoric. Ciprian Foltun a redus din handicap în minutul 79 pentru VHP Pădureni.

Un aspect și dinaintea partidei, cu 25 de minute înainte de fluierul de start, când, curios, observatorul Tiberiu Olteanu l-a trimis pe medicul echipei din Belinţ să aducă autorizaţia de liberă practică, cu toate că Laurențiu Iacob îi înfățișase legitimaţia de medic, vizată inclusiv în semestrul doi. Mai nou n-ar fi așadar valabilă legitimaţia vizată la zi… Medicul a remarcat că aşa ceva nu a mai întâlnit, ”până în prezent nimeni nu a mai solicitat o asemenea autorizaţie…”

*

Au jucat formaţiile:

CS Bega Belinţ: Moise – Făgeţan, Miculaiciuc, Coţolan, Mihăescu, Mladescu, Şonda, Peter, Stoian, Ştefănescu, Ştefoni.

Manager: Adin Buză. Antrenor-jucător: Florin Grozoni.

Au mai jucat: Cădariu, Grozoni, Vlaiconi, Vlaicu.

Rezerve: Breazu, Galamboş, Paulescu.

VHP Pădureni: Cuşnir – Veciunca, Daniel Cuth, Botizan, Rădneanţu, Stanciu, Foltun, Vîrlan, Andrei Cuth, Vasile Kifa, Manea.

Antrenor: Marcel Barna.

Au mai jucat: Streitmater, Gheorghe Cuth.

Rezerve: Balintescu, Belin şi Luminosu.

Arbitri : Elvis Nanu – Corado Roşu şi Claudiu Stanciu. Observator: Tiberiu Olteanu.

Fotografii de Iosif Canea. Rezultatele etapei a XXI-a și clasamentul, pe coloana dreaptă.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: