Cosmin Stan (CSC Dumbrăvița), după 0-0 acasă în manșa I a finalei barajului de promovare în Liga 2 cu CSM Reșița: ”M-au surprins prin alcătuirea echipei”

Alb-verzii Dumbrăviței au ratat de puțin în această seară șansa unei victorii la potou în jocul tur acasă cu reșițenii al finalei barajului de promovare în Liga 2, Luca Bodri irosind o uriașă oportunitate din careu în condițiile în care și 2 coechipieri erau demarcați, astfel încât totul se va decide în returul de miercuri de la ora 17:30 din Valea Domanului. În tot cazul, favorita cărășeană a dublei manșe a deziluzionat ca prestație în meciul de la ora 18 de pe arena ”Ștefan Dobay”: 0-0.

La finele căruia antrenorul gazdelor, Cosmin Stan, a spus: ”Un meci de mare luptă, foarte echilibrat, dar nu cred că sunt subiectiv dacă spun că cred că am fi meritat victoria, cu puțină atenție. Am avut o ocazie monumentală pe final, singur cu portarul în minutul 89, 90. Nu cred că s-ar mai fi întâmplat apoi nimic până la final. Cu puțină atenție, puteam câștiga.”

”Suntem la final de sezon, după 4 luni grele, cu antrenamente zi de zi, căldură de 30 de grade Celsius, dar n-am avut probleme, unui singur jucător – Paulevici i s-a făcut rău, iar Olaru a primit o minge în față și l-am schimbat, nu din motive fizice.”

Stan a mai spus: ”M-au surprins prin alcătuirea echipei, căci am crezut că va fi un pic mai ofensivă, însă jucători ofensivi buni au rămas pe bancă, deci mă așteptam ca Reșița să fie dispusă puțin mai ofensiv, dar și-au urmărit scopul, dat fiind că mai este și manșa retur, iar astfel și-au luat toate măsurile, poate un pic mai defensivi astăzi, ca în retur să aibă mai multe șanse.”

”Am spus și după meciurile Reșiței cu Ghiroda că datorită rezultatelor și jocurilor, șansele noastre cresc. La fel, datorită modului în care s-a jucat și a rezultatului, cred că șansele noastre cresc în continuare. Dar tot ei sunt favoriți.”

CSM Reșița, al cărei antrenor, Dan Alexa, suspendat două meciuri, n-a putut oferi declarații la final și n-a avut un locțiitor în această postură, n-a primit gol nici în cea de-a doua primă manșă de baraj disputată în județul Timiș, după recentul 0-1 la Ghiroda săptămâna trecută, însă a jucat mai mult decât economicos, strict la rezultat, departe de pretențiile unei ex-secund divizionare anul trecut. 

Fărîă goluri s-a încheiat și CSM Slatina – CSM Odorheiu Secuiesc, iar tot la egalitate și Dante Botoșani – Suporter Club Oțelul Galați, 1-1. Și câte o victorie acasă respectiv în deplasare în celelalte manșe I ale finalelor barajelor de promovare din Liga 3: CS Hunedoara – Minaur Baia Mare 2-1 și CS Tunari – AFC Progresul 1944 Spartac București 0-4.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: