CSC Ghiroda și Giarmata Vii, calificare în turneul final al Interligii de Iarnă ”Trofeul Gheorghe Ene” cu succese pe linie în Zona 7

Reprezentanta fotbalului juvenil timișean în faza zonală a Interligii de Iarnă – ”Trofeul Gheorghe Ene”, rezervată în actuala ediție generației 2011, s-a calificat în turneul final din luna aceasta al competiției în sală pentru copii, CSC Ghiroda și Giarmata Vii obținând numai victorii în turneul cu 4 meciuri jucate la Hunedoara.

Triumf în Zona 7 din județul vecin pentru grupa de vârstă 2011 a clubului divizionar ”C”, elevii lui Cristian Moraru trecând pe rând în prima zi de întreceri cu 10-0 de ACS Optimum Alba Iulia și cu 2-0 de CSM Reșița, iar de Ziua Națională cu 9-1 de CS Atletico Arad, a doua clasată în turneul de 5 echipe, respectiv cu 7-0 de gazda ACS MF Hunedoara.

Timișenii au înscris în cele 4 meciuri mai multe goluri decât toate celelalte patru formații laolaltă, calificându-se în turneul final al Interligii de Iarnă – ”Trofeul Gheorghe Ene”. Au mai obținut punctaj maxim din seriile jumătății vestice de țară și ACS Kids Tâmpa 2015 Brașov și Universitatea Craiova – ambele pe teren propriu, iar ACS Transilvania Bistrița a câștigat tot acasă Zona 8, fără însă a se impune în toate întâlnirile, două fiind remizate.

Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și ACS Viitorul Argeș Alexandru Duminică au câștigat cu punctaj maxim seriile zonale de la Brăila respectiv Buzău, FCSB s-a impus pe teren propriu fără a pierde dar înregistrând și o remiză, iar AS Didi Junior Iași și cu o înfrângere în zonalul de la Dorohoi.

Antrenorul Cristian Moraru a contat în Zona 7 la Hunedoara pe copiii din generația 2011 Patrick-Alin Oros, Raul-Vasilică Buzdun, Robert Pogar-Radu, Patrick Tota, Dean-Sebastian Doltu, Ovidiu Kasai, Paul Miclea, David-Luca Lazăr, Călin-Ștefan Tiolan, Eduard Bodo, Andrei-Traian Balabaș, Sergiu-Cătălin-Mario Vădăștreanu, Lucas-Eduard Văcariu, Mihai-Cosmin Vânătu-Milosovici, David-Andrei Ancuța și Adrian-Robert Tomuș. Dintre aceștia, Patrick Tota a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului Zonei 7 iar colegul său de echipă Paul Miclea a obținut titlul de golgheter, în vreme ce Lucas Barna, de la gazdele hunedorene, a fost desemnat cel mai bun portar al întrecerii.

Anul trecut, la Ișalnița, LPS Banatul Timișoara a pierdut finala națională a ”Trofeului Gheorghe Ene” cu 4-1 în fața Academiei U Cluj Luceafărul, după ce bănățenii câștigau toate jocurile seriei patrulater a turneului final.

 

  

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: