Divizia D Timiș: previzibil, Flacăra Făget spune pas! Unirea Giroc îi ia locul în liga a patra

Cu doar o zi înaintea startului campionatului Diviziei D Timiș s-a confirmat ceea ce era anticipabil, și anume că retrogradata din C Flacăra Făget nu va participa în liga a patra, retrăgându-se în ultima clipă și în cel mai pompieristic stil cu putință, tipic fotbalului nostru. Unirea Giroc, care era în stand-by, îi va prelua locul. Iar alte două cluburi nu vor juca mâine pe teren propriu…

Marian Trăiculescu, conducător al grupării ce a evoluat doi ani în Liga 3, după câștigarea Diviziei D Timiș și promovarea reușită în iunie 2011 în dauna Jiului Petroșani, a înștiințat astăzi în scris AJF Timiș în privința nealinierii la competiția care începe mâine la ora 11, solicitând totodată înscrierea Flacărei Făget, cea strămutată vara trecută pe Colterm, în Campionatul Municipal Timișoara, în care o garnitură secundă a grupării a evoluat în sezonul trecut.

În consecință, Unirea Giroc va avea soarta fericită a lui ASU Politehnica Timișoara, urmând a juca în Divizia D Timiș. Un pas înainte pentru elevii lui Orlando Trandu, fără a fi câștigat o serie a Campionatului Județean Timiș. Primul examen, la FC Băban Marcel Jimbolia…

O dublă promovare în anul 2013 în sânul familiei Trandu, antrenor și jucător. Tot dublă este și elevarea alb-violeților, ajunși din Municipiu în D în două sezoane, pe când Flacăra s-a stins: campioană a ligii a patra în urmă cu 2 ani, ajunsă acum în Municipiu, eșalonul 6.

Programul primei etape, înfățișat pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal, înfățișează preluarea poziției Flacărei Făget de către CS Unirea Giroc. Totodată, pe aceeași coloana figurează și programul actualizat al primei runde în Campionatul Județean Timiș, Liga a cincea.

O altă nou-promovată, Cocoșul Orțișoara, câștigătoare a Seriei I a ligii a V-a, va găzdui meciurile de pe teren propriu la Carani, datorită neomologării propriei arene pe motivul unor neajunsuri în privința tunelului de protecție. Cocoșul va primi așadar pe Pobeda la Carani.

Dar nici AS Peciu Nou nu va începe campionatul acasă, după cum apare în scriptele programului competițional, deoarece mai are o etapă de suspendare, așa încât partida cu Timișul o va disputa tocmai la… Șag. Acasă dar în deplasare, și viceversa.

Iar un eșalon mai jos, prin eliberarea locului de către Unirea Giroc, cei din Biled vor evolua în Seria a II-a a Campionatului Județean Timiș iar nou-promovata Dacia Cărpiniș, în Seria I.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Divizia D Timiș: previzibil, Flacăra Făget spune pas! Unirea Giroc îi ia locul în liga a patra

  1. andrei făget spune:

    Aţi fost tari cu ultimile veşti din ligile inferioare, Forţa CS Giroc, nu te lasa OLI demonstreazăle ce poţi.

  2. andrei făget spune:

    Bine că ne-am scăpat de banditul de Trăiculescu să ne lase în pace că ne strică reputaţia numelui din oraşul FĂGET , Bravo SPORTTIM tot aşa să o ţineţi nu vă luaţi după aceia care vă denigrează , după cum observ domnul CANEA nu îi bagă în seamă, sunt mulţi care nu vă înghite că sunteţi primi peste tot şi ne informaţi la timp , succes in continuare.

  3. sorin spune:

    3-0 batem pe giroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = noua

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: